Hoodies, knitwear en sweaters: Philipp Plein’s truien variëren nogal. Daarom kijk je goed. Bestudeer je de verschillende soorten materialen - zoals wol en katoen - en embellisments. Ze hebben allemaal één overeenkomst: de doodskop. Echter zit deze niet bij ieder item zo nadrukkelijk in het zicht. Een ding is zeker: met dit item heb je het niet alleen warm, je maakt er nog een (fashion) statement mee ook.

Informele meeting
De grijze hoodie, (hoe) draag je die naar kantoor? Ten eerste, als de sfeer op je kantoor erg zakelijk is, kun je ‘t maar beter laten. Ga je langs voor een creatieve brainstorm, een informele meeting of gaje helemaal niet langs: dan zou het zomaar kunnen. Draag eronder een grijs dun overhemd. Combineer de trui met een elegante marineblauwe pantalon, brogues en, vooruit dan maar, een stoere, stijlvolle rugzak.

Van truien naar ander moois
Philipp Plein kan er wel wat van. Zijn stem is in ieder kledingstuk te horen. Je kijkt er niet langs. Of je nu een polo, een jas, jeans, colberts of schoenen in het vizier hebt: hij is er. Hij is er in pittige kleuren. Zoals zwart met rode accenten. Een vleugje rock’n roll, daar is deze ontwerper ook goed in. Combineer zijn items eens met toppers van Givenchy of Rick Owens.

(24)
Terug naar boven