Liu Jo

Liu Jo is een typisch voorbeeld van weer een succesvol Italiaans merk. Het modemerk werd meer dan twintig jaar geleden opgericht in Carpi. De Italianen waren al snel fan en Liu Jo verspreidde over de rest van de wereld. Items van Liu Jo zijn gemaakt met veel passie en oog voor vernieuwende details. Liu Jo is er voor de zelfbewuste vrouw, die zich zeker weten durven laten zien. Want één ding is zeker: Liu Jo shows what you got. Ontastbare bottom up-jeans, avondjurken met kant, blouses van zijde.... Dat neemt niet weg dat Liu Jo ook een sportief randje kan hebben.

Meer
Liu Jo
Filters:
  • Maat
    Maat
  • Kleur
    Kleur
  • Sale
    Sale
  • Seizoen
    Seizoen
896 items
We hebben 896 Liu Jo items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Liu Jo updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Liu Jo updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Wanneer start de Liu Jo sale?

Als je items van Liu Jo in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Liu Jo start.

Waar koop je Liu Jo?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Liu Jo welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.