Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5  |  Betaal later met

Summum - Dames Midi jurken

10 items

Summum - Dames Midi jurken

Summum Woman is een designerlabel uit Amsterdam. Amsterdamse nuchterheid met internationale allure omschrijft het label perfect. Toen Jos en Jorien Wijker het Amsterdamse modelabel in 1998 in het leven riepen, hadden zij een overtuigend en helder doel voor ogen; een eigen(wijs) plan trekken in modeland. Dat is dus ook precies wat Summum Woman doet. Tegenwoordig maakt Summum nog steeds een groei door. Summum weet haar Nederlandse inborst subtiel door te vertalen naar het internationale modebeeld en spreekt daarmee rechtstreeks de ‘vrouw van de wereld’ aan. De moderne vrouw die weet wat ze wil en daadwerkelijk eigen keuzes durft te maken. De collectie van Summum bestaat uit jurkjes, blouses en top en reflecteert een volledige lifestyle.

Summum - Dames Midi jurken

(10)

Een midi-jurk: handig voor als je afspraak iets meer stof behoeft. We spotten ze ook vaak in vakantiekoffers. Goed idee, want makkelijk over een bikini aan te trekken maar ook voor een avond uit met pumps eronder. In de midi-jurkensectie: exemplaren met kant, plooien, zwierig chiffon, pittig leder, in monochrome kleur of juist rijk aan prints. Heb je jaren plezier van!

De office to evening midi jurk
Je staat voor de spiegel. Een lichaamsvolgende, hoog opgesneden, monochrome midi-jurk hangt om je lijf. En nu? Maak er een kantoorlook van. Nodig: een stevige armband, een neutrale clutch en hoog gehakte sandalen. Of een off duty look. Met een leren biker jacket, platte sandalen en een klein schoudertasje, dat je cross body kunt dragen.

Schone exemplaren voor heuglijke feesten
Een midi-jurk nodig voor een bruiloft of ander heuglijk feest? Scroll maar verder. Hieronder tonen makers zoals Liu Jo, Corel, Michael Kors en DNA hun exemplaren. All-in-one creaties, die al volstaan met enkel prettige pumps. Maar er zijn ook simpele versies. Zij die je met een beetje opsmuk prima naar eigen signatuur kunt dragen.