MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Iceberg / Dames Accessoires

Hoewel de designer van Iceberg, Silvano Gerani, in 1974 startte met het maken van een knitwear collectie voor heren, heeft hij een voorliefde voor sportswear. Wanneer we kijken naar zijn collecties vandaag de dag, is één ding heel erg zeker: die liefde is nog steeds aanwezig! Na de eerste knitwear collectie van Iceberg, volgde al snel de jeans en later ook kleding van leer. Zijn kleding werd opgepikt door onder andere Pamela Anderson, Paris Hilton en Mischa Barton. Zanger Lil Flip refereert zelfs veel van zijn liedjes aan kleding van Iceberg!

Meer
Iceberg / Dames Accessoires
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
6 items

Ontdek de IJsklare Elegantie van Iceberg Damesaccessoires

Een Wereld van Verfijning en Stijl

Stel je voor: accessoires die niet alleen je outfit completeren, maar deze transformeren tot een statement van luxe en verfijning. Dat is de magie van Iceberg, een merk dat zich onderscheidt door zijn gewaagde esthetiek en innovatieve ontwerpen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren '70, is Iceberg synoniem aan vooruitstrevende mode, waarbij elke accessoire een verhaal vertelt van Italiaanse vakmanschap en avant-gardistisch design.

Een Rijke Modegeschiedenis

Iceberg zag het levenslicht in 1974, opgericht door de visionaire Silvano Gerani en Giuliana Marchini Gerani. Het merk begon als een pionier in de luxe sportmode en evolueerde snel tot een toonaangevend label in de prêt-à-porter. Vandaag de dag, blijft Iceberg trouw aan zijn roots door innovatie te combineren met klassieke Italiaanse elegantie, zichtbaar in elk stuk van hun uitgebreide accessoirelijn.

Unieke Eigenschappen van Iceberg Accessoires

Iceberg damesaccessoires zijn een symbool van luxe en kwaliteit. Elk item, van sjaals tot tassen, is gemaakt met aandacht voor detail en uit de fijnste materialen. Het design is eigentijds met een speelse twist, vaak verrijkt met het iconische Iceberg-logo. Of het nu gaat om een zijden sjaal die je hals sierlijk omsluit of een statement handtas die je dagelijkse essentials met flair draagt, Iceberg zet de standaard voor high-end modeaccessoires.

Iconische Collecties

In haar collectie vind je de 'Iceberg Since 1974' lijn, die hulde brengt aan het erfgoed van het merk, evenals nieuwe seizoensgebonden collecties die inspelen op de laatste modetrends. De perfecte mix van klassiek en hedendaags is terug te vinden in bijvoorbeeld de 'Ice Crystal' sieradenlijn, die de koele schittering van ijskristallen omarmt in elk uniek ontwerp.

Het Merklogo als Designelement

Het logo van Iceberg, vaak speels en kleurrijk, is een essentieel onderdeel van het design. Of het nu subtiel is ingeweven in een sjaal of prominent aanwezig op een handtas, het logo staat symbool voor kwaliteit en herkenbaarheid. Het zorgt voor een directe connectie tussen de drager en het erfgoed van dit illustere merk.

Maak Jouw Statement met Iceberg

Kies voor Iceberg en laat je accessoires meer zijn dan een bijzaak; maak ze tot hoofdrolspelers van je garderobe. Of je nu op zoek bent naar dat ene speciale item om je look af te maken of je wilt investeren in tijdloze stukken die generaties lang meegaan, met Iceberg damesaccessoires kies je voor ongeëvenaarde kwaliteit en stijl. Ontdek de collectie nu en ervaar zelf de allure van Iceberg.