Gratis verzending en retour
MENU

The North Face Sale

(42) items

Named after the coldest, most unforgiving side of a mountain, The North Face has helped explorers reach the most unfathomable heights. They design and manufacture technical mountaineering apparel and equipment. The North Face pushes the boundaries of innovation so that you can push the boundaries of exploration.

The fundamental mission of The North Face remains unchanged since 1966: provide the best gear for athletes and modern day explorers, support the preservation of the outdoors, and inspire a global movement of exploration. They want to inspire and enable athletes to push their limits. Never stop exploring!

 

Lees Meer
The North Face Sale
The North Face

Geschiedenis

De fundamentele missie van The North Face is al sinds 1966 onveranderd gebleven: ‘het leveren van het beste materiaal aan onze atleten en de moderne ontdekkingsreiziger, het behoud van de natuur ondersteunen en het inspireren van een wereldwijde ontdekkingsbeweging’. Het verhaal van The North Face begint ironisch genoeg op het strand. Om precies te zijn de buurt North Beach in San Francisco. Hier besloten twee wandelfanaten, Douglas Tompkins en zijn toenmalige vrouw Susie Tompkins, in 1966 van hun passie hun werk te maken en een bergsportwinkeltje te openen. Het winkeltje verwierf al gauw bekendheid als The North Face, waar je hoogwaardig klim- en trekkersmateriaal kon vinden. In de vroege jaren 80 bracht The North Face ontdekkingstochten naar de uiterste hoeken van de wereld en werd skikleding voor extreme omstandigheden aan het assortiment toegevoegd. Nu, meer dan 50 jaar na de bescheiden start, heeft The North Face een uitgebreide lijn kleding, uitrusting en schoenen voor schitterende prestaties.

The North Face Jackets

Wat begon als een merk voor jassen voor hevige winters en expedities, is nu ook voor de alledaagse persoon een must have merk geworden. Jackets van The North Face zijn er genoeg, voor de koude maar ook regenachtige dagen bieden deze jackets je genoeg bescherming. De jassen komen voort uit een combinatie van technische materialen en mode bewust ontwerpen. Geschikt dus voor een rondje hardlopen, maar ook voor hele dagen in de koude bergen. Modieus ben je in ieder geval altijd met een jacket van The North Face!

The North Face Sweatshirt

The North Face heeft een aantal verschillende sweatshirts in het assortiment. Ze zitten heerlijk en zijn er in verschillende kleuren. Sweatshirt zijn van een heerlijk zachte stof en kunnen prima onder een jasje, maar zijn ook op zichzelf goed te dragen op de warmere dagen. Stoer te combineren met een leren jacket, maar ook casual gewoon los op een jeans en sneakers te dragen!

The North Face T-shirts

Deze kennen we natuurlijk allemaal, de welbekende T-shirts van The North Face met het logo op de linkerborst. Een wit T-shirt met een gekleurd logo of gekleurd T-shirt met een zwart logo, het kan allemaal! Casual te dragen op een stoere jeans met sneakers eronder, maar ook chique op een pantalon met nette loafers. Voor welke look ga jij?

Nieuwe collectie

Ben jij zo’n fan van The North Face dat je het meteen wil weten als er een nieuw item binnen is? Download dan heel snel de Winkelstraa.nl app! Hierin kun je snel en gemakkelijk jouw favoriete designers aangeven, waarna je direct een melding binnen krijgt als er nieuwe items van die designers zijn binnen gekomen. De app is te vinden in de App Store onder de naam Winkelstraat.nl.

The North Face Sale

Ben jij op zoek naar een item van The North Face in de sale? Houd dan Winkelstraat.nl goed in de gaten! Niet veel van The North Face items komen ooit in de sale, maar omdat er honderden boetieks bij Winkelstraat.nl zijn aangesloten, heb je hier de meeste kans een item van The North Face te scoren in de sale.