Stüssy Sale

Stüssy is een Amerikaans kledingmerk dat begin jaren tachtig door Shawn Stussy is opgericht. Het bedrijf is een van de vele die profiteerde van de trend in surfkleding uit Orange County, Californië, maar werd grotendeels overgenomen door de streetwear- en hiphopscènes. Het vroege succes van het merk wordt toegeschreven aan zijn populariteit in de hiphop- en skater / surfer-scènes. Het merk werd ook omarmd door punk-subcultuur en andere straatsubculturen. In een interview uit 1992 zei Stussy: "Everybody calls it surf wear, or urban streetwear, or surf street... I don't name it, and I don't name it on purpose."

Meer
Stüssy Sale
Filters:
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids
We hebben 0 Stüssy items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Stüssy updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Stüssy updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Wanneer start de Stüssy sale?

Als je items van Stüssy in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Stüssy start.

Waar koop je Stüssy?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Stüssy welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.