Casablanca Sale

Casablance biedt kledingstukken die maximaal draagbaar zijn wanneer het grootste deel van het dagelijks leven achter de rug is, maar de nacht nog niet is begonnen. Het merk wordt jong gehouden door levendigheid toe te voegen aan kleuren en het gebruik van lichte, maar hoogwaardige materialen. Casablanca is ontworpen in Parijs maar gemaakt in Casablanca, Marokko.

Meer
Casablanca Sale

63 items

1 / 2
We hebben 63 Casablanca items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Casablanca updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Casablanca updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Wanneer start de Casablanca sale?

Als je items van Casablanca in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Casablanca start.

Waar koop je Casablanca?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Casablanca welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.