Gratis verzending en retour
MENU

Bottega Veneta Sale

(29) items

Discretie, kwaliteit en vakmanschap - Bottega Veneta heeft sinds de oprichting in Vicenza in 1966 een nieuwe standaard van luxe gecreëerd. Bottega Veneta is onlangs uitgegroeid tot een van 's werelds meest vooraanstaande luxemerken. Het beroemde motto van het bedrijf, 'When your own initials are enough', drukt een filosofie van individualiteit en vertrouwen uit die nu van toepassing is op een reeks producten, waaronder confectiekleding voor dames en heren, mooie sieraden, meubels en meer. Terwijl Bottega Veneta blijft groeien, zijn de kwaliteiten die het definiëren onveranderlijk: uitstekend vakmanschap, innovatief design, eigentijdse functionaliteit en materialen van de hoogste kwaliteit.

Lees Meer
Bottega Veneta Sale

De geschiedenis van Bottega Veneta

Discretie, kwaliteit en vakmanschap - Bottega Veneta heeft sinds de oprichting in Vicenza in 1966 een nieuwe standaard voor luxe gecreëerd. Doordrenkt van de tradities van de leermeesters van Italië en al lang gevierd om zijn buitengewone lederwaren, is Bottega Veneta onlangs uitgegroeid tot een van 's werelds belangrijkste luxemerken. Het beroemde motto van het bedrijf, 'Wanneer je eigen initialen genoeg zijn', benadrukt een filosofie van individualiteit en vertrouwen die nu van toepassing is op een reeks producten, waaronder confectiekleding voor dames en heren, mooie sieraden, meubels en meer. Terwijl Bottega Veneta blijft groeien, zijn de kwaliteiten die het definiëren onveranderlijk: uitstekend vakmanschap, innovatief design, eigentijdse functionaliteit en materialen van de hoogste kwaliteit. Ook constant is Bottega Veneta's toewijding aan zijn ateliers, waar ambachtslieden met opmerkelijke vaardigheid traditioneel meesterschap combineren met adembenemende innovatie.

Inderdaad, er is een ongebruikelijke en geïnspireerde samenwerking tussen ambachtsman en ontwerper in het hart van Bottega Veneta's benadering van luxe, gesymboliseerd door het kenmerkende intrecciato geweven leer. In de zomer van 2006 opende Bottega Veneta, als erkenning van het belang van ambachtelijk vakmanschap en de kwetsbaarheid van deze traditionele manier van leven, een school om toekomstige generaties leerambachten op te leiden en te ondersteunen.

Het meest recente hoofdstuk in de geschiedenis van Bottega Veneta begon in februari 2001, toen het bedrijf werd overgenomen door Kering, voorheen bekend als de Gucci Group. Creative Director Tomas Maier kwam in juni van dat jaar aan boord en presenteerde zijn eerste collectie, lente-zomer 2002, waarop hij lovende kritieken ontving. Vanaf het begin was de gevoeligheid van het huis verfijnd, sensueel en intens persoonlijk, ontworpen voor een klant die verfijnd en zelfverzekerd is. In de jaren daarna heeft Bottega Veneta spannende toevoegingen aan de collectie geïntroduceerd, waaronder parfums, mooie sieraden, een horloge, meubels en woonaccessoires, terwijl ze nog steeds een exclusief en begeerd assortiment confectiekleding, handtassen, schoenen, kleine lederwaren, brillen, bagage en geschenken aanbieden.

Bottega Veneta Mode

De kleding en accessoires van Bottega Veneta zijn kwalitatief, prachtig en gaan jaren mee. Een item van Bottega Veneta mag niet ontbreken in de garderobe van een modeliefhebber.

Bottega Veneta parfums

Een Bottega Veneta outfit maak je natuurlijk af met een heerlijk parfum van Bottega Veneta. Denk aan de populaire geur Illusione. Bottega Veneta Illusione Eau de Parfum is een energieke, bruisende en sensuele geur voor haar, die de aromatische zwarte bes combineert met de vrouwelijkheid van sinaasappelbloesem en de warmte van olijfhout. Heerlijk!

Bottega Veneta Nieuwe Collectie

Als echte Bottega Veneta liefhebber mag de Winkelstraat.nl App niet ontbreken op jouw telefoon. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Bottega Veneta Sale

Ben je op zoek naar Bottega Veneta in de sale? Dat begrijpen wij wel. Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, is er heel af en toe de kans dat je een topper van Bottega Veneta in de sale kunt vinden. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete items van Bottega Veneta in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan. Maar… of een populaire Bottega Veneta de sale haalt, is nog maar de vraag, dus wacht niet té lang.