Gratis verzending en retour
MENU

Tegenwoordig maak je op je werk pas echt de blits als je nog via een horloge de tijd afleest, in plaats van via een mobiele telefoon. Heus. Dus beschouw de onderstaande collectie aan klokjes als de uitgelezen kans om je persoonlijke stijl verder bij te schaven. Om je omstanders te trotseren met een intelligent stuk accessoire. Want dat ben jij toch ook?

Ben jij een vrouw van de klok?
Een keurig elegant modelletje van een nette grootte in een neutrale teint en met eeuwigheidspotentie. Met zó’n soort horloge zet jij je eerste schreden in het rijkdom der volwassen vrouwen. De reden: omschreven model ís en blíjft nog wel heel wat lichtjaren bij ons. En als het goed is, hangend om onze polsen. Heb jij er al een?

Kostbare horloges en waardige alternatieven
Een kostbaar horloge is een diepte-investering. Een trouw erfstuk voor een dierbare. Toch is het ook fijn, zeker voor de mode-gevoelige vrouw, om zo nu en dan te kunnen uitblinken met waardige alternatieven. Zoals de klokjes van Wellington. Die permitteren haar namelijk om iedere dag haar pols anders te laten kleuren. Mooi toch?