MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Heron Preston / Dames Sweaters

Heron Preston is artiest, creatief directeur, kledingontwerper en DJ. Onder jongeren wordt hij gezien als een cultureel icoon. Preston heeft al veel samenwerkingen op zijn naam staan met o.a. Nike, Kanye West en Virgil Abloh. Zijn kledingmerk kenmerkt zich als jong en trendy. Op zijn kledingtukken laat hij expres grote labels plaatsen waaraan zijn merk goed te herkennen is; hoe grover hoe beter. Heron Preston is voor zowel heren als dames beschikbaar.

Meer
Heron Preston / Dames Sweaters
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
1 item

Ontdek de Unieke Sweaters van Heron Preston voor Dames

Een Statement van Stijl en Comfort

Adem mode, adem luxe, adem individualiteit met Heron Preston sweaters voor dames. Dit merk, dat bekend staat om zijn gedurfde esthetiek en culturele resonantie, onderscheidt zich moeiteloos van de rest. Als jij graag vooroploopt in de wereld van high-end fashion, dan zijn de sweaters van Heron Preston de perfecte keuze om jouw garderobe naar een hoger niveau te tillen. In elke draad vind je een verhaal van innovatie, een toewijding aan kwaliteit en een ongeëvenaarde flair voor het opvallende.

Van Visionair tot Icoon

Heron Preston, het brein achter het gelijknamige merk, begon zijn reis in de creatieve industrie met een mix van kunst, muziek en mode. Sinds de oprichting heeft het merk een cultstatus verworven met zijn unieke benadering van streetwear. Ieder kledingstuk vertelt een verhaal van deze evolutie, en de dames sweaters vormen hier geen uitzondering op. Ze zijn een ode aan het erfgoed van het merk, maar ook een blik op de toekomst van mode.

Niet Zomaar een Sweater

De sweaters van Heron Preston voor dames zijn meer dan alleen comfortabel. Ze zijn het toppunt van innovatief design en vakmanschap. Elk stuk is vervaardigd met hoogwaardige materialen die zorgen voor een luxueus gevoel op de huid, terwijl de onconventionele snitten en gewaagde grafische prints je onmiddellijk onderscheiden van de massa. Het handelsmerk van Heron Preston, het oranje label en het kenmerkende cyrillische script, zijn verfijnd geweven in elk design, waardoor de sweaters niet alleen kledingstukken zijn, maar ook verzamelobjecten.

Icoon van de Streetwear

Heron Preston's collecties zijn een vaste waarde in de modewereld, met lijnen die variëren van het samensmelten van werkkleding met high fashion tot milieubewuste collecties. De sweaters voor dames zijn vaak het middelpunt van deze collecties, of het nu gaat om oversized fits die de grenzen van silhouetten oprekken of de verfijnde inzet van upcycled materialen die duurzaamheid vooropstellen. Het merklogo wordt vaak speels maar doordacht geïntegreerd, waardoor elke sweater een direct herkenbare Heron Preston creatie is.

Maak Jouw Modestatement

Het dragen van een Heron Preston sweater is een statement dat je bewust kiest voor kleding die spreekt. Het is een keuze voor design dat zowel opvalt als respect afdwingt. Als je klaar bent om je stijl te transformeren en jezelf te hullen in de luxe en het creatieve genie van Heron Preston, dan nodigen we je uit om de collectie te verkennen. Laat je inspireren door de gedurfde visie en maak elk moment iconisch met jouw nieuwe Heron Preston sweater.