Kom, kijk mee. Maar weet goed: je kijkt heel anders tegen het leven aan na het zien van de Pinko jurken. Ze zijn zo authentiek. Zo vrouwelijk, verfijnd en exclusief. Tussen de maxi-, midi- en minivarianten zie je ook jouw pareltje. En dat kan er eentje voor op kantoor, een casual shopdagje of een heus jubileumfeest zijn. Makkelijk op te tuigen maar ook te downdressen: altijd handig.

De shift dress
Italiaanse jurken, dat idee alleen al laat je een stuk vrouwelijker voelen. Je weet niet zo goed waar te beginnen? Neem bijvoorbeeld die shift dress. Dan hoef je nog niet zoveel van je lijf bloot te stellen, omdat het stof redelijk los om het lijf hangt. Schuif er pumps onder, en behang je met wat verfijnde gouden sieraden. Zo kun je naar kantoor, naar een borrel of naar een romantisch diner voor twee. Gewoon doen.

Iedere dag
Bestaat er nog iets anders op deze wereld dan jurken? Je zou haast zeggen van niet. Want: Pinko’s jurken, die zou je wel iedere dag kunnen dragen. Om te beginnen met bijvoorbeeld dat sensueel lichaamsvolgend exemplaar. Dat wissel je de dag daarop af met een romantisch stuk met kant. Weer een andere dag kies je voor dat sportieve witte tenue en tja, die shift dresses horen er ook bij. Afijn, je snapt het concept.

(55)
Terug naar boven