SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -
SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -

Kenzo / Dames Jurken

Kenzo Takada was vaak te vinden met de magazines van zijn oudere zussen in zijn handen. Ook was hij was één van de eerste mannelijke studenten op de modeacademie in Tokyo en won al snel een prijs voor het beste ontwerp. Na zijn studie ging hij aan de slag als ontwerper van meisjeskleding en ontwierp zo’n 40(!) looks per maand. Hij kocht zijn stoffen op de vlooienmarkt, want veel geld had hij toen nog niet. Kenzo naaide de verschillende gekleurde lapjes aan elkaar en voilá, zijn stijl was geboren. Kleding van Kenzo kan worden omschreven als casual-cool, urban, met soms een Oriëntaalse twist. Kenzo brengt ieder seizoen collecties uit bomvol eigen DNA, zoals de tiger sweater. Er gaat bijna geen één collectie voorbij zonder deze bekende tiger all over. Shop je een item van Kenzo, dan geef je niet alleen jezelf een cadeau, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Zo zet Kenzo zich samen met Blue Marine Foundation in tegen milieuvervuiling en overbevissing. Dat siert, nietwaar?

Meer
Kenzo / Dames Jurken
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
10 items

Kenzo Jurken: Een Symbiose van Kleur en Cultuur

Een Wereld van Kleur en Design

Stel je een garderobe voor waar elke jurk meer is dan slechts een kledingstuk; het is een expressie van kunst, cultuur en gedurfde creativiteit. Dit is de wereld van Kenzo, waar elke jurk een verhaal vertelt geweven met de draden van luxe en avant-garde design. Kenzo's jurken voor dames zijn niet slechts kledingstukken, ze zijn een viering van individualiteit en een symbool van modieuze finesse die jou onmiddellijk onderscheidt in elke menigte.

Erfgoed en Innovatie

Kenzo Takada, de Japanse visionair achter het merk, begon zijn reis in de modehoofdstad Parijs in de jaren '70. Met zijn natuurlijke affiniteit voor kleurrijke, eclectische ontwerpen brak hij door de conventionele mode en introduceerde een golf van vernieuwing. Kenzo staat bekend om het verenigen van verschillende culturen in een harmonieuze mix van Oost en West, wat terug te zien is in hun verfijnde jurkencollecties.

Kenmerkende Kenzo-Elegantie

Kenzo's jurken zijn een toonbeeld van moderne elegantie. Ze zijn vervaardigd met uitzonderlijke aandacht voor detail en kwaliteit. Kenmerkend voor de jurken zijn de levendige prints, gewaagde kleurencombinaties en innovatieve silhouetten. Bij het dragen van een Kenzo jurk ervaar je een superieur comfort, mede dankzij de keuze voor luxe stoffen en de perfecte pasvorm die het merk hoog in het vaandel heeft staan.

Iconische Collecties

Enkele van de meest begeerde collecties omvatten de 'Kenzo Jungle', waarin de natuurlijke elementen en wilde prints centraal staan, en de 'Kenzo Paris' lijn, die de verfijnde kant van het merk naar voren brengt met strakke lijnen en subtiele texturen. Elk seizoen introduceert Kenzo nieuwe boeiende thema's die de jurkencollectie steeds weer naar een hoger niveau tillen.

Het Kenzo Logo

Het iconische Kenzo-logo is vaak subtiel geïntegreerd in de jurken, als een stempel van authenticiteit en designintegriteit. Het kan teruggevonden worden in de vorm van borduursels, appliques of zelfs verweven in de print zelf, waardoor het logo een naadloos onderdeel van het algehele ontwerp wordt.

Jouw Uitnodiging tot Stijl

Een Kenzo jurk is meer dan een aankoop; het is een investering in jouw persoonlijke stijl en een uitnodiging om deel uit te maken van een exclusieve wereld van mode en cultuur. Laat je verleiden door de prachtige jurken van Kenzo en voeg een statement piece toe aan je garderobe die de tand des tijds moeiteloos zal doorstaan. Bezoek onze collectie en kies de jurk die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.