Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5  |  Betaal later met

Silvian Heach - Dames Broeken

1 items

Silvian Heach - Dames Broeken

Silvian heach is een Italiaans kledingmerk dat zich concentreert op de dames- en kindermode. De damescollectie heeft trendy elementen maar is vooral heel vrouwelijk. De ontwerpen zijn elegant en hebben glamour. Moet je naar een bijzondere gelegenheid, of heb je een feestje? Kijk dan eens bij de nieuwe collectie van Silvian heach voor aansprekende, elegante en soms ook gedurfde kledingstukken. Silvian heach heeft behalve kleding ook een bijzondere collectie accessoires zoals tassen, hoeden, laarzen en riemen.

Silvian Heach - Dames Broeken

(1)

Toe aan een nieuwe broek? Dan hebben we iets leuks: een joekel van een broekafdeling. Met daarin skinnies, tapered- of straight-modelletjes, leggings, chino’s, shorts, pantalons, joggingbroeken en treggings. Dat betekent: een nieuw toevluchtsoord voor broekliefhebbers. Voor zij die verzot zijn op dit kledingstuk en er nooit of te nimmer genoeg van krijgen.

Heb jij de broek aan?
Een broek kan een radicaal chique basic zijn. Tevens de blikvanger van je outfit. Ter demonstratie, de kostuumshort: prettig voor een businessborrel in de zinderende zomer. Ook aangenaam tijdens de winter met een panty eronder. Met of zonder pailletten, metallic bewerkingen of prints: allemaal ogen ze vrouwelijk en toch professioneel. Ideaal.

Broekdragers met een missie
Er is een groep broekdragers bij wie gemakkelijk tien verschillende creaties in de kast huizen. Nu, niet iedere vrouw heeft die droom bereikt. Misschien omdat ze liever rokken draagt. Misschien omdat ze designstukken spaart. Voor die laatste etaleren wij de creaties van smaakmakende labels als By Danie, Just Cavalli, of Nikkie.