MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Lemaire / Dames Broeken

Lemaire is een kleding merk van Franse herkomst. De kleding bevat moderne stijlen voor iedere gelegenheid, voor zowel heren als dames. Het kleding merk is ontworpen door Jean-Paul Lemaire, een eigenaar van het modehuis Lemaire. De kleding straalt elegantie en chique-heid uit en is gemaakt van hoogstaande materialen.

Meer
Lemaire / Dames Broeken
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
5 items

Lemaire Damesbroeken: Een Synoniem voor Elegante Nonchalance

Een Ode aan Subtiel Design

Betreed de wereld van Lemaire, waar elke broek een verhaal van elegantie en ingetogen luxe vertelt. Als connaisseur van tijdloze mode, weet je dat Lemaire zich onderscheidt door zijn subtiele benadering van design en onberispelijke vakmanschap. De broekencollectie voor dames is geen uitzondering; deze straalt een serene zelfverzekerdheid uit die naadloos aansluit bij jouw verfijnde smaak.

De Finesse van een Parijse Oorsprong

Lemaire, opgericht door Christophe Lemaire en Sarah-Linh Tran, is een merk dat de essentie van Parijse chic belichaamt. Sinds de oprichting heeft Lemaire een reputatie opgebouwd voor het creëren van kleding die zowel artistiek als draagbaar is, een balans die weinig merken weten te vinden. De historie van het merk, geworteld in de Franse modecultuur, resoneert in elke naad en plooi van hun damesbroeken.

De Signatuur van Lemaire Broeken

Wat maakt een Lemaire broek zo bijzonder? Het is de combinatie van minimalistische silhouetten, neutrale kleurenpaletten en de allerbeste materialen. Ontworpen met het oog op functionaliteit en comfort, zijn Lemaire broeken de perfecte blend van praktisch en chic. Van de high-waisted palazzo broeken tot de slouchy, casual chino's, elke stijl benadrukt een nonchalante elegantie die je look naar een hoger niveau tilt.

Icoon van de Garderobe: De Collecties

Lemaire's collecties zijn een ode aan de moderne vrouw. De 'Twisted' broeken, met hun asymmetrische tailleband en ingenieuze vouwen, hebben een cultstatus bereikt. De 'Utility' lijn, met zijn scherpe lijnen en functionele details, is een favoriet voor diegenen die houden van een mix van mode en bruikbaarheid. En laten we de prachtige wollen en zijden broeken niet vergeten, die comfort en luxe moeiteloos combineren.

Een Discreet Logo voor een Luide Uitspraak

In de wereld van Lemaire is het logo discreet, maar de impact luid en duidelijk. In plaats van het logo prominent te tonen, kiest Lemaire voor subtiele branding, waardoor de kwaliteit en het design van het kledingstuk zelf in de schijnwerpers staan. Deze filosofie weerspiegelt een zelfverzekerde drager die waarde hecht aan esthetiek boven etikettering.

Maak de Stap naar Eenlegante Nonchalance

Het is tijd om jezelf te trakteren op het summum van Parijse finesse. Een Lemaire broek is niet alleen een aankoop, het is een investering in je garderobe en je persoonlijke stijl. Met hun tijdloze aantrekkingskracht en ongeëvenaarde kwaliteit, nodigen Lemaire's damesbroeken je uit om de kunst van het moeiteloze kleden te omarmen. Ontdek nu de collectie en laat je kleding spreken met de taal van subtiele luxe.