Gratis verzending en retour
MENU

Mos Mosh Sale

(29) items

In 2010 begon Mos Mosh met het ontwerpen van jeans en broeken. Later ging de focus al snel naar ruimere collecties toe die bestonden uit tops, jassen en leren items. De Mos Mosh jeans zijn inmiddels iconisch geworden en er zijn veel vrouwen die niet zonder kunnen. De kwaliteit, fit en het materiaal zijn het allerbelangrijkste voor het merk en dat zie je terug.

Lees Meer
Mos Mosh Sale

De geschiedenis van Mos Mosh

In 2010 werd het merk MOS MOSH geboren, opgericht door Kim Hyldahl. Als een feniks die uit de as herrijst, markeerde MOS MOSH een nieuw begin voor de stichter. De eerste tekeningen zijn gemaakt vanaf het aanrecht van zijn huis en stap voor stap kwam een kleine collectie van zeven spijkerbroeken en broeken tot leven. De handtekening was duidelijk; goed passende kledingstukken, hoge kwaliteit en vooral ontworpen met een twist in het achterhoofd.

Vanaf het allereerste begin had MOS MOSH een doel om een internationale spanwijdte te bereiken, terwijl ze trouw bleven aan hun DNA en principes. Alles wat ze doen, doen ze met passie, liefde en hart. Mos Mosh is een kleine maar gefocuste organisatie en ze waarderen de relatie tussen de betrokken mensen.

Toen Mos Mosh verder ging in collecties, groeide het DNA uit tot een nog belangrijker fundament. Ze zijn niet bang om te zeggen dat ze een commerciële instelling hebben en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Vrouwen over de hele wereld hebben de look en de pasvorm van MOS MOSH-jeans omarmd en het merk heeft zichzelf gevestigd als een blijvertje op het toneel van de hedendaagse mode als luxe jeans en kleding op maat.

De filosofie van Mos Mosh

Als het gaat om ontwerp, pasvorm en de kleine twist, is dit wat MOS MOSH uniek maakt. Het geldt voor jeans. Het geldt voor mensen en het geldt voor de hele Mos Mosh organisatie. Zij geloven dat het heel essentieel is om je hart te steken in alles wat je doet. Mos Mosh streeft ernaar om in alle opzichten de beste te zijn. Om ervoor te zorgen dat elk kledingstuk perfect is werken ze er heel hard aan. Mos Mosh vindt he essentieel dat ze bekend staan om hun passie en niet om het sluiten van compromissen.

Mos Mosh stylen

Items van Mos Mosh zijn er voor de stijlvolle vrouw. Van minimalistische T-shirts tot uitgesproken blouses Mos Mosh heeft het allemaal. Kijk eens tussen de prachtige huidige collectie en laat je verrassen. Een item van Mos Mosh mag niet ontbreken in de kast van echte fashionistas, dus sla je slag ;-)

Mos Mosh broeken

Enorm populair zijn de broeken van Mos Mosh. En terecht. Deze broeken zitten heerlijk, gaan een geruime tijd mee en zijn ook nog eens enorm stijlvol. De collectie van Mos Mosh zit op het moment vol met prachtige skinny jeans, jeans met wijde pijpen, pantalons en meer. Neem dus zeker eens een kijkje.

Nieuwe Collectie

Een grote fan van de items van Mos Mosh? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Mos Mosh Sale

Ben je op zoek naar een jas, T-shirt of ander item van Mos Mosh in de sale? Dat begrijpen wij wel. Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode kans dat je nog een item van Mos Mosh kunt scoren in de sale. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete Mos Mosh items in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan.