Mallet Sale

Tommy, de creative director van Mallet Footwear, is een enthousiaste sneaker verzamelaar en een urban-trendsetter. Hij had een idee voor een uniek paar trainers en kon het idee dat hij in zijn hoofd had, nog niet in de schappen in de winkels vinden. Hij gaf zijn dromen niet op en richtte in 2015 het merk Mallet op. De bekendste modellen van Mallet zijn de Archway sneaker en de Ellast sneaker verkrijgbaar voor hem en haar!

Meer
Mallet Sale
Filters:
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale (1)
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
36 items
We hebben 36 Mallet items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Mallet updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Mallet updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Wanneer start de Mallet sale?

Als je items van Mallet in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Mallet start.

Waar koop je Mallet?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Mallet welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.