Gratis verzending en retour
Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of
Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of

Malelions Sale

(284) items

MALELIONS is een Nederlandse lifestyle brand dat zich met zijn producten focust op jonge, dynamische en uitdagende mannen met een frisse passie voor fashion. Iedereen droomt van een succesvolle en welvarende toekomst, alleen heeft maar een select aantal mensen de drive om te doen wat nodig is om dit te bereiken. Bij MALELIONS herkennen wij onszelf in deze ambitie en vertalen wij dit op een stoere en inspirerende wijze naar onze producten. De MALELIONS zijn leiders en gaan te allen tijde voorop in de strijd om hun doelen te bereiken.

Lees Meer
Malelions Sale
1 / 5

Geschiedenis

Malelions is een lifestyle brand, opgericht in 2019, dat zich met zijn producten focust op jonge, dynamische en uitdagende mannen met een frisse passie voor fashion. Iedereen droomt van een succesvolle en welvarende toekomst, alleen heeft maar een select aantal mensen de drive om te doen wat nodig is om dit te bereiken. Bij Malelions herkennen wij onszelf in deze ambitie en vertalen wij dit op een stoere en inspirerende wijze naar onze producten. De MALELIONS zijn leiders en gaan te allen tijde voorop in de strijd om hun doelen te bereiken.

Voor 2019 brengt Malelions een short delivery collectie met veel diversiteit. Zij bieden de consument complete looks aan. Van tracksuits (trackjacket, trackpants, tracktee’s) tot captain hoodies en van slim-fit t-shirts tot destroyed denimjackets. Alles is met elkaar te matchen. De volledige collectie bestaat uit zelf samengestelde stoffen van de meest zachte katoenmix die ervoor zorgen dat de collectie summerproof is.

De pasvormen en styles van Malelions sluiten naadloos aan op de festivaldoelgroep. Door nauwe samenwerking met deze partijen, artiesten, voetballers en influencers onderscheiden zij zich ten opzichte van de concurrentie. Dus heb je een keer een leuk feestje of gaaf festival, onderscheid jezelf met één van de leuke items van Malelions! Je zult er heerlijk in kunnen bewegen, maar ook val je lekker op tussen de menigte.

Malelions T-shirts

De T-shirts van Malelions zitten heerlijk en hebben een prachtige slim fit pasvorm. De T-shirts bestaan uit een mix van katoen en elastaan waardoor de T-shirts extra veel stretch hebben. Ga jij voor een Malelions T-shirt met het signature logo op de borst? Of kies je voor de rustige variant met alleen het logo in het klein rondom de hals en armen? De keuze is aan jou, maar beide T-shirts zijn van uitstekende kwaliteit!

Malelions Hoodies

Ook wat betreft Malelions hoodies is de keuze voor de opdruk geheel aan jou! Er is een ruim assortiment Malelions hoodies met of zonder logo op de voorzijde. De hoodies van Malelions zijn, net als de T-shirts, van een zeer goede kwaliteit en de pasvorm is ook hier weer slim fit. Veel van de hoodies zijn te combineren met een joggingpants en zijn in combinatie heerlijk te dragen als comfy set.

Malelions op Social Media

Ben je gek op social media en Instagram in het bijzonder? Dan hebben wij een leuke tip voor je! Neem eens een kijkje op het kanaal van Malelions! Hier vind je de leukste foto’s, outfitinspiratie en mooiste reiskiekjes. Dit Instagramaccount zal je niet teleurstellen, beloven wij!

Malelions NIEUWE COLLECTIE

Als een echte Malelions fan, met een kast vol T-shirts, hoodies en joggingpants van Malelions, wil jij er natuurlijk direct bij zijn zodra er nieuwe Malelions items online komen! Begrijpelijk. En speciaal voor jou hebben wij heel goed nieuws: met de Winkelstraat.nl App kun jij aangeven wat jouw favoriete designers brands zijn (Malelions niet te vergeten natuurlijk) en wanneer één van deze designer brands dan nieuwe items upload, krijg jij direct een melding! Zo ben je er altijd als eerste bij. Hoe fijn is dat? Download heel snel de Winkelstraat.nl App in de App Store.

Malelions SALE

Vind jij het ook zo heerlijk als je zo nu en dan een dik designer item in de sale kan scoren? Dat snappen wij! Omdat je op Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden boutiques, is de kans groot dat je bij ons af en toe een van je favoriete Malelions items in de sale gaat vinden. En extra handig: zodra je één van je favoriete items in je wishlist zet, ontvang je direct een e-mail zodra deze de sale in gaat!