Gratis verzending en retour
Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of
Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of

Giorgio Armani Sale

(1) items

Zeg je Giorgio Armani, zeg je: Italiaanse mode van de hoogste plank. Simpliciteit boven extravagantie. Zachte en rijke tinten boven schreeuwerige, oppervlakkige kleuren. De juiste pasvormen en details onderscheiden het label. En of het nu om een chic overhemd of een relaxed tracksuit gaat: de oude meester van de Italiaanse smaak heeft je look onder controle.

Lees Meer
Giorgio Armani Sale

De geschiedenis van Giorgio Armani

Oorspronkelijk studeerde de Italiaanse Giorgio Armani, geboren in 1934, medicijnen, maar hij verruilde deze studie voor fotografie. Hij heeft hierna geruime tijd als etaleur bij een groot warenhuis in Milaan gewerkt.

Armani begon zijn loopbaan in de jaren zestig bij (Nino) Cerruti, een haute couture-huis in Parijs. In 1975 opende hij, samen met levenspartner Sergio Galeotti (die in 1985 overleed), zijn eerste eigen bedrijf. De gestileerde adelaar werd zijn handelsmerk. In 1980 volgde er een vestiging in de Verenigde Staten. Het streven van Giorgio Armani is om tijdloze en elegante mode te ontwerpen.

Giorgio Armani S.P.A. is een internationaal Italiaans modehuis, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van haute couture, confectie, lederen kleding, schoenen, horloges, juwelen, cosmetica, parfum en interieur. Het modehuis produceert onder meerdere namen en merken, waaronder Giorgio Armani, Armani Collezioni, Emporio Armani, AJ (Armani Jeans), AX (Armani Exchange), Armani Junior, en Armani/Casa. Armani wordt wereldwijd gezien als een van de meest prestigieuze namen in de mode-industrie. In 2001 noemde het tijdschrift Forbes Giorgio Armani de succesvolste ontwerper van Italië en schatte het de waarde van zijn bedrijf op 1,8 miljard dollar.

De bekendste lijn

Giorgio Armani is de bekendste lijn van de Armani-lijnen. Deze lijn draagt de naam van de ontwerper zelf en is dan ook de hoogste klasse van Armani. Deze lijn bestaat volledig uit items in de stijl van Giorgio Armani zelf en is hiermee gericht op rijkere volwassenen.

De andere Armani-lijnen

Armani Collezioni

Armani Collezioni is de Armani lijnen waar echte chique kleding onder behoord. Met name pakken voor heren.

Emporio Armani

Emporio Armani is de meest sportieve lijn van het populaire Armani. Deze lijn is meer gericht op jongeren en is dan ook niet zo duur als Giorgio Armani. Emporio Armani richt zich op trends en geeft een moderne twist aan de collecties.

Armani Jeans

Armani Jeans is nog nét iets meer casual en hipper dan Emporio Armani is. Het ligt qua prijs ongeveer gelijk aan Emporio Armani.

Giorgio Armani Nieuwe Collectie

Als echte Giorgio Armani liefhebber mag de Winkelstraat.nl App niet ontbreken op jouw telefoon. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Giorgio Armani Sale

Ben je op zoek naar Giorgio Armani in de sale? Dat begrijpen wij wel. Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, is er heel af en toe de kans dat je een topper van Giorgio Armani in de sale kunt vinden. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete items van Giorgio Armani in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan.