Gratis verzending en retour
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off

Genti Sale

(101) items

Het merk Genti staat voor de ultieme mix van clean chic en casual sportswear. Het merk werd geïntroduceerd in 2004 als een merk dat innovatieve styling en hoogwaardige kwaliteit samenbracht. Ieder item in de collectie is ontworpen voor een consument met een jonge manier van denken en een sterk individuele stijl. Genti collecties zijn altijd nieuw en anders, om aan de eisen van de ‘fashion driven’ consument te voldoen.

Lees Meer
Genti Sale
1 / 2

De Geschiedenis van Genti

Het merk Genti staat voor de ultieme mix tussen strakke eigentijdse mode en casual sportkleding. Het merk werd in 2004 gelanceerd om een nieuw concept te introduceren op basis van een street-chic DNA voor de internationale markt. Elk item in de collectie is ontworpen voor de man met een jonge mentaliteit en een individuele stijl. Voor de Genti collectie is innovatieve styling, gebruik van speciale materialen en hoogwaardige fabricage essentieel. Kernwaarden zijn New Attitude, Rebellious, Young Mindset en Individual Choice.

Genti-collecties zijn altijd nieuw en anders, om zo altijd te kunnen voldoen aan de eisen van de mode gedreven consument. De focus ligt op het juiste silhouet van overhemden en pakken die mooi op de huid aansluiten, mooie breisels, leuke jerseys, broeken met strakke pijpen en korte jassen.

Kleding

De kleding van Genti onderscheidt zich van de concurrentie door de interessante kleurcombinaties en uitstekende pasvormen. De kleding van Genti is er voor jou, de jonge man die weet wat hij wil. Zoals je weet, is voor een stijlvolle uitstraling een goede fit enorm belangrijk. Daarom spendeert Genti erg veel aandacht aan de pasvorm, zodat je het gevoel krijgt dat de kleding op maat is gemaakt voor jou. De collecties van Genti zijn hierdoor altijd een plezier om te dragen.

Genti is er voor jou als je op zoek bent naar kleding met dé perfecte pasvorm, naar overhemden van kwaliteit en polo’s die lang mee gaan. Denk vooral ook aan sweaters, jassen en broeken van Genti. Je kunt in ieder geval kwaliteit verwachten, maar ook ben je er zeker van dat je je altijd stijlvol kunt kleden met items van Genti in je garderobe.

De items zijn goed met elkaar te combineren, maar zijn ook heel goed te matchen met items van andere designers. Ga voor een straight fit jeans, witte sneakers en straal kwaliteit uit met een polo van Genti. Ga je voor comfy en casual? Draag een sweater van Genti met een skinny jeans en donkere sneakers. Een feestje? Draag een donkere jeans en combineer met een wit overhemd van Genti en donkere boots. Met deze outfit zit je altijd goed!

Nieuwe Collectie

Een grote fan van de comfy items van Genti? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Genti Sale

Ben je op zoek naar de leukste Genti items in de sale? Dat begrijpen wij wel! Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode relatief veel kans dat je toch nog een item van Genti kunt scoren in de sale. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete Genti items in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan. Hoe handig is dat?