Gratis verzending en retour
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off

Floris van Bommel Sale

Floris van Bommel develops beautiful high-quality and fashionable shoes for both men and women. The shoes exude class and have a quirky twist. By using quality materials, the shoes have a luxurious look and a high wearing comfort. We offer a wide range of men's and women's shoes from Floris van Bommel. We have selected a number of trendy ladies' items that we highlight.

Lees Meer
Floris van Bommel Sale
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids

De geschiedenis van Floris van Bommel

Van Bommel is een Nederlandse schoenfabrikant. Het is een familiebedrijf waarvan de officiële naam luidt: Schoenfabriek Wed. J.P. van Bommel B.V. Het bedrijf is gevestigd te Moergestel.

Floris van Bommel is hét boegbeeld van schoenenfabriek Van Bommel. De creatief directeur speelt de hoofdrol in reclamecampagnes en zijn naam staat op vrijwel alle schoenendozen. Zo zegt hij zelf ‘Als ik mijn naam zie, denk ik eerder aan een schoen dan aan mezelf.'

Floris van Bommel deed de studies TMO Hogeschool voor Modemanagement, Nima A & B (Nederlands Instituut voor Marketing) en de Ars Sutoria School in Milaan. Sinds 2009 is hij creatief directeur van de schoenenfabriek en is inmiddels uitgegroeid tot het boegbeeld én gezicht van het bedrijf. Hij behoort tegenwoordig samen met zijn oudere broer Reynier en jongere broer Pepijn tot de negende generatie die het familiebedrijf leidt. Inmiddels draagt zo'n negentig procent van alle door het bedrijf geproduceerde schoenen zijn naam. De omzet is in deze eeuw meer dan verdrievoudigd. Oorspronkelijk was ‘Floris van Bommel’ een ideetje van zijn vader. ‘Die achtte het heel verstandig om met een nieuwe en andere naam meer modieuze schoenen op de markt te gaan brengen. Hij zag goed in dat de wereld aan het veranderen was. Hij vond mijn naam wel lekker bekken en in 1996 kwamen de eerste schoenen met een leuke kleur en stijl onder mijn naam onder de markt. Het begon allemaal piep- en piepklein. Maar het sloeg wel aan,’ zegt Floris van Bommel.

Schoenen

De schoenen van Floris van Bommel zijn net wat modieuzer dan de Van Bommel schoenen. De schoenen van Floris van Bommel zijn trendy, modern en van hoge kwaliteit. Mooie designs en sprekend kleurgebruik staan centraal. Deze trendy schoenen van Nederlandse bodem zijn al vele jaren een begrip. Een paar schoenen van Van Bommel mag zeker niet ontbreken in jouw garderobe.

Nieuwe Collectie

Een grote fan van de schoenen van Floris van Bommel? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Floris van Bommel Sale

Ben je op zoek naar Floris van Bommel schoenen in de sale? Dat begrijpen wij wel! Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode relatief veel kans dat je toch nog een paar schoenen Floris van Bommel kunt scoren in de sale. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete Floris van Bommel schoenen in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan. Hoe handig is dat?