Gratis verzending en retour
MENU

Equalité Sale

(20) items

Equalité gelooft in eenheid, verbintenis en broederschap. In de huidige maatschappij waar de eenheid vaak ontbreekt, zijn er volgens Equalité drie factoren die mensen, ongeacht afkomst, religie of opleidingsniveau kunnen verbinden: mode, muziek en sport. Equalité brengt deze factoren samen in een streetwearlabel voor iedereen. Met twee ready-to-wear collecties per jaar, aangevuld met flash collecties, focust Equalité zich op de jonge, dynamische doelgroep die door middel van Social Media altijd op de hoogte is van de laatste trends. De collecties bevatten tracksuits, jackets, hoodies, t-shirts en accessoires allemaal van hoogwaardige kwaliteit.

Lees Meer
Equalité Sale

De geschiedenis van Equalité

Eind 2019 werd het modemerk Equalité opgericht, een merk dat staat voor en streeft naar gelijkheid. In een wereld waar de contrasten toenemen en de eenheid afneemt, waar mensen vooral naar verschillen kijken en minder naar overeenkomsten, gelooft Equalité in gelijkheid, verbinding en broederschap om verenigd te zijn door diversiteit, waar je ook vandaan komt, waar je ook in gelooft, of je nu bent opgeleid of niet Equalité is voor iedereen met een droom.

Equalité gelooft ook in eenheid. In de huidige maatschappij waar deze eenheid vaak ontbreekt, zijn er volgens Equalité drie factoren die mensen, ongeacht afkomst, religie of opleidingsniveau kunnen verbinden: mode, muziek en sport. Equalité brengt deze factoren samen in een streetwear label voor iedereen. Met twee ready-to-wear collecties per jaar, aangevuld met flash collecties, focust Equalité zich op de jonge, dynamische doelgroep die door middel van Social Media altijd op de hoogte is van de laatste trends. De collecties bevatten kleding en accessoires allemaal van hoogwaardige kwaliteit, die dus lang genoeg meegaan om er écht van te kunnen genieten.

Equalité kleding

De collecties van Equalité bestaan uit T-shirts, bodywarmers, tracksuits, broeken en jacks. Alles dus om goed voor de dag te komen. De stad in op een frisse dag? Draag een tracksuit en gooi er een bodywarmer overheen, draag eronder een goede sneaker en je bent ready-to-go. Een hete zomerdag? Combineer een korte broek met een T-shirt en draag er een heerlijke instapper onder, perfect voor een dag op het strand of in het park. Heerlijk. Een festival op de planning? Wat dacht je van een cargo broek, met een wit T-shirt erop en witte sneaker eronder? Iets te koud? Draag er lekker stoer een parka of andere (winter)jas overheen. Die zitten er ook in iedere FW-collectie van Equalité een aantal prachtige tussen!

Nieuwe Collectie

Een grote fan van de kleding van Equalité? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Equalité Sale

Ben je op zoek naar items van Equalité in de sale? Dat begrijpen wij wel. Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode kans dat je nog een item van Equalité kunt scoren in de sale. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete Equalité items in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan.