Gratis verzending en retour
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off

Closed Sale

(82) items

Het kledingmerk Closed laat een prachtig uitgewerkte collectie basic artikelen zien voor vrouwen, mannen en kinderen. De kleding van Closed is gemaakt van sterke stoffen met een bijzonder uiterlijk. De modellen zijn vooral heel functioneel en onderling goed met elkaar te combineren. Behalve basic kleuren zien we de trendy kleuren maar beperkt terugkomen in het assortiment. Bij de kindermode is dit niet anders, goede basic kledingstukken die leuk combineren met comfortabele en trendy accessoires zoals leggings, sjaals en mutsen.

Lees Meer
Closed Sale
1 / 2

De geschiedenis van Closed

Closed is een familiebedrijf. Dat is niet alleen een feit, het is hun filosofie. Ze werken alleen met mensen die ze vertrouwen en leuk vinden. En ze zijn erg trots op hun groeiende crew - in totaal ongeveer 400 individuen, werkzaam op hun hoofdkantoor in Hamburg en onze winkels en showrooms in heel Duitsland, Europa en de VS.

Eigenaren Til Nadler, Gordon Giers en Hans Redlefsen. Drie mannen, één beslissing: alleen werken met mensen die ze leuk vinden. Deze geest heeft vanaf het begin hun filosofie gevormd. En garandeert hun heldere visie. Toen en nu. Als zakenpartners, eigenaren en vrienden. Nadat ze Business hadden gestudeerd in Londen en een tijdje samen een huis hadden gedeeld, gingen ze aanvankelijk hun eigen weg. Gordon Giers naar Florence, Til Nadler naar Milaan en Hans Redlefsen naar Hamburg. Toch bleef het idee om ooit samen te werken. Tegenwoordig beheren ze elke afdeling van Closed en vullen ze elkaar uitstekend aan: Gordon Giers is verantwoordelijk voor ontwerp en marketing, Til Nadler is verantwoordelijk voor de distributie en Hans Redlefsen houdt toezicht op de financiën van het bedrijf. Als team hebben ze een dynamische visie op het bedrijf ontwikkeld: om altijd geavanceerde, hoogwaardige ontwerpen te maken - en om elke fase van het productieproces zo duurzaam mogelijk te maken. Samen met vrienden. Nu en voor altijd.

Franse verbeelding. Italiaans vakmanschap. Duitse traditie. Deze invloeden worden doorgevoerd in alle items van Closed. Over de hele wereld. En ze vormen Closed. Als bedrijf. Als merk. Als familiebedrijf. Nieuwe wegen inslaan, zonder de weg kwijt te raken. Altijd een esthetische, hoogwaardige aanpak volgen.

Kleding

De kleding van Closed onderscheidt zich van de concurrentie door de meest stijlvolle items aan te bieden die tegelijkertijd ook casual gedragen kunnen worden. Het zit ‘m er in hoe je het combineert!

En het fijne is, dat de items van Closed zijn heel erg goed te combineren zijn. Niet alleen items van Closed met elkaar, maar Closed is zeer zeker ook heel goed te combineren met items van andere designers. Ga voor een straight fit jeans, witte sneakers en voeg extra luxe toe met een T-shirt van Closed. Ga je voor comfy en casual? Draag een sweater van Closed met een skinny jeans en donkere sneakers. Een feestje? Voor heren adviseren wij dan een donkere jeans gecombineerd met een wit overhemd van Closed en donkere boots. En de dames raden wij een heerlijk zittende midi-jurk van Closed, gecombineerd met hoge boots. Wauw.

Nieuwe Collectie

Een grote fan van de items van Closed? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Closed Sale

Ben je op zoek naar de leukste Closed items in de sale? Dat begrijpen wij wel! Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode relatief veel kans dat je toch nog een item van Closed kunt scoren in de sale. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete Closed items in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan. Hoe handig is dat?