Gratis verzending en retour
MENU

Clan de Banlieue Sale

(12) items

Clan de Banlieue. Een merk geïnspireerd door de Franse sub-urbs en dat staat voor eenheid, broederschap en ambitie en deze kernwoorden ook in al haar items terug laat komen. Join de Clan de Banlieue.

Lees Meer
Clan de Banlieue Sale

Join the Clan de Banlieue

Clan de Banlieue. Een merk geïnspireerd door de Franse sub-urbs. De heren achter Clan de Banlieue? Sinan Karaca en Richard Lopes Mendes. Clan de Banlieue begon als een droom en bleek een groot succes. Join the Clan de Banlieue!

Clan De Banlieue tracksuit

Een item van Clan de Banlieue waar je écht niet omheen kan? De Clan De Banlieue tracksuits. Ze zijn gemaakt van zacht katoen en worden gemaakt in heel veel verschillende uitvoeringen. Populaire kleuren van Clan De Banlieue tracksuits zijn blauw, bruin en groen. Alledrie in een combinatie met fris wit. Wat is er dan zó speciaal aan een tracksuit van Clan de Banlieue? Naast dat de tracksuits een stoere uitstraling hebben, zijn de Clan de Banlieue tracksuits ook mega comfy. En last but not least, de tracksuits zijn van een topkwaliteit. Een tracksuit van Clan de Banlieue gaat zo járen mee.

NIEUWE COLLECTIE

Ben jij een grote fan van Clan de Banlieue? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Clan de Banlieue SALE

Altijd al eens een tracksuit van Clan de Banlieue in de SALE willen scoren? Snappen we! Onze tip?! Zet je favo Clan de Banlieue items in je wishlist en je ontvangt direct een melding zodra deze de SALE in gaan! Hoe handig is dat?