Gratis verzending en retour
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off

Ballin Amsterdam Sale

(5) items

BALLIN Amsterdam is opgericht in 2015 door Auke Aslan de Geus. Destijds 17 jaar en constant bezig met mode en de ontwikkeling op het gebied van de nieuwste trends. Tijdens zijn studie startte hij een fashion gerelateerd Instagram account, genaamd ‘BALLIN’. Dit begon goed te lopen waardoor Auke een BALLIN Amsterdam collectie ontwikkelde, met naast tees en caps ook andere producten zoals sweaters, hoodies en beanies.

Lees Meer
Ballin Amsterdam Sale

De geschiedenis van Ballin Amsterdam

Auke Aslan de Geus richtte het streetwear merk BALLIN Amsterdam, ook wel gewoon Ballin, op in 2015. De Geus was op dit moment slechts 17 jaar. Ondertussen is het merk uitgegroeid tot een groot streetwear merk dat niet alleen meer in Nederland wordt verkocht, maar over de gehele wereld.

Het startte allemaal met het Instagramaccount van de Geus, die hij op zijn zestiende oprichtte. Dit was een Instagram-account voor modefoto's. Na een tijdje kon hij betaalde foto's posten voor andere modemerken, waarna De Geus op zijn 16e het idee kreeg om een eigen modemerk te beginnen. Dat werd Ballin Amsterdam. School leed er indertijd wel onder. De Geus spijbelde regelmatig om tijd vrij te kunnen maken voor zijn bedrijf. Het geld dat zijn moeder voor De Geus' studie had gespaard, gebruikte hij als startkapitaal voor zijn eigen bedrijf. Inspiratie kreeg De Geus van zijn vader, die in Turkije eigen winkels heeft. Het ondernemen werd er dus met de paplepel ingegoten bij de in Hoorn woonachtige ondernemer.

Na een tijdje begon het merk te groeien en ging Auke in zee met Pure White. Dit is een Amsterdams modelabel. Auke zorgt voor de marketing van BALLIN Amsterdam en Pure White zorgt voor de productie. Op dit moment liggen de kledingstukken - sweaters, petten, shirts en hoodies - van De Geus in veel verschillende winkels.

Ballin Amsterdam Trui

Een van de meest verkochte items van Ballin Amsterdam is de trui. Een trui van Ballin kan in de vorm van een sweater of hoodie zijn, maar het ontwerp is het merendeel van de tijd hetzelfde. Een basic trui met op de voorkant de merknaam in het midden. De truien zijn er in verschillende kleuren. Vaak basic-tinten, zoals zwart, donkergroen, blauw en rood. Kleuren die in iedere garderobe wel van pas komen en goed te matchen zijn met andere kledingstukken. De truien van Ballin zijn perfect om een outfit iets extra’s te geven met een basic vibe.

Ballin Amsterdam Cap

Ook enorm populair is de Ballin cap. Het eerste uitgebrachte Ballin-item! De Geus investeerde en produceerde aan de start van zijn merk zelf een cap, maar later wilde hij meer. Naast een cap werden ook truien, broeken, T-shirts en jassen aan het Ballin Amsterdam assortiment toegevoegd. De cap zit echter nog steeds in het assortiment en bevat natuurlijk het Ballin-logo. Een echte aanrader voor de streetwear-fans onder ons.

Nieuwe Collectie

Een grote fan van de kleding en caps van Ballin Amsterdam? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Ballin Amsterdam Sale

Ben je op zoek naar items van Ballin Amsterdam in de sale? Dat begrijpen wij wel. Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode kans dat je nog een item van Ballin Amsterdam kunt scoren in de sale. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete Ballin Amsterdam items in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan.