Gratis verzending en retour
Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of
Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of Winter SALE - up to 60% of

AB Lifestyle Sale

(195) items

AB Lifestyle 'The Star Lifestyle Brand' begon in 2015 als AB Caps die luxe petten ontwierp in opdracht van voetballer Alexander Büttner (voormalig speler bij Manchester United, Dinamo Moskou, Vitesse en speelt nu voor Nero Revolutions Boston USA). De caps werden meteen een hit en de ambitie om een compleet lifestyle merk op te zetten was daar. Na 6 maanden werd AB Caps AB Lifestyle en ontstond de visie en filosofie van het merk. AB Lifestyle wordt nu gevormd door een team van jonge profesionals die bestaat uit vernieuwde ondernemers, professionele atleten, entertainers uit de muziekindustrie en modegoeroes. Elk teamlid draagt bepaalde vaardigheden bij om het merk op te bouwen.

Lees Meer
AB Lifestyle Sale
1 / 4

Geschiedenis

In 2015 startte Nicky Beije een petjeslijn. Hoewel AB Lifestyle, opgericht als AB Caps, een kleine vier jaar geleden begon met de verkoop van zelfontworpen petten, is AB Lifestyle inmiddels uitgegroeid tot één van de meest populaire streetwear merken in ons land. Naast de bekende AB Caps verkopen ze ook T-shirts, jassen, broeken en ook verschillende accessoires, zoals tassen en riemen. Alle items zijn goed met elkaar te combineren, maar zijn ook moeiteloos met andere merken te dragen.

Visie

AB Lifestyle is begonnen als AB Caps die luxe caps ontwerpt. Naarmate de visie begon te groeien, groeide het merk mee. Tegenwoordig wordt AB Lifestyle gevormd door een team van ambitieuze jonge professionals, die bestaat uit pro-sporters, entertainers uit de muziekindustrie, modegoeroes en innoverende ondernemers. Elk teamlid draagt bepaalde vaardigheden bij om innovatieve producten te introduceren die voldoen aan de kwaliteitsnormen die het merk weerspiegelen. Missie: "De AB Lifestyle wijden aan het grotere publiek." AB Lifestyle is begonnen met een droom die een levensstijl is geworden en nu wordt geleefd door de eigenaren en dragers ervan.

Collectie

De petten van AB Lifestyle werden een hype en in no-time groeide AB uit tot het high-end streetwear label zoals we dat nu kennen. De bekende caps zijn inmiddels aangevuld met een complete lifestyle collectie. Of het nu een cap, zonnebril of T-shirt is: het item weerspiegelt niet alleen een aantrekkelijke levensstijl, maar is ook nog eens van goede kwaliteit.

AB Lifestyle Caps

De petjes van AB Lifestyle zijn direct te herkennen aan het logo op de voorzijde en een doorzichtige achterkant. De caps zitten comfortabel en zijn van een zeer goede kwaliteit. Er zijn toffe AB Lifestyle caps met verfspetters, caps in felle kleuren en ook AB Lifestyle caps in rustige kleuren. Dus voor ieder wat wils! Kies jouw favoriet.

AB Lifestyle T-shirts

De T-shirts van AB Lifestyle hebben allemaal een mooi AB Lifestyle logo op de linkerborst of in het midden. De T-shirts vallen wat langer en dit draagt bij aan het heerlijke draagcomfort. De T-shirts zijn er van de lichte kleuren roze, geel en oranje tot donkergroen, donkerblauw en zwart. Er is dus altijd een AB Lifestyle T-shirt dat bij jou past.

AB Lifestyle Broeken

De collecties van AB Lifestyle bevatten ook altijd weer een hoop heerlijk zittende jeans. Korte jeans in de zomer en lange in de winter. Donkerblauw, zwart, grijs of lichtblauw denim, alle is mogelijk. De jeans zitten heerlijk en zijn van een goede kwaliteit. Combineer een korte broek van AB Lifestyle in de zomer met een luchtig wit een T-shirt en gekleurde sneakers voor een frisse look of ga voor een linnen blouse en loafers voor een zomerse vibe.

AB Lifestyle NIEUWE COLLECTIE

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste items van AB Lifestyle? Dat kan vanaf nu! Download in een paar handige stappen de Winkelstraat.nl App en krijg direct een melding zodra er nieuwe items van AB Lifestyle, en je andere favoriete designers, online komen. Zo ben jij altijd de eerste die de meest trendy items van ieder seizoen kan spotten. Hoe leuk is dat?