Gratis verzending en retour
MENU

Stap in de voetsporen van het Spaanse volk met de traditionele espadrilles, die hun naam ontlenen aan het touwachtige grassoort ‘esparto’ waarmee ze vroeger gemaakt werden. Hieronder te zien: creaties van de meest uiteenlopende ontwerpers. Van Kenzo tot Supertrash, van Scapa tot Fred de la Bretonière en van UGG Australia tot Unisa.

Met karakter
Vaak kun je met de meest simpele schoenen de meest verpletterende indruk maken. Dus stel dat je een eenvoudig stel espadrilles in een lichte, neutrale tint selecteert. Rafelige broekspijpen krijgen er karakter door. Net zoals het fijne witte overhemd dat je daarop draagt. Gooi over je schouder nog een lederen rugzak en je bent klaar voor een intensieve maar stijlvolle citytrip.

Overstappen
Met een nieuw seizoen voor de boeg verlangen we naar frisse, soepele espadrilles. Maar misschien ook, omdat de weersomstandigheden onze lievelingen niet toestaan, een ander soort schoen. Stap over. Naar bijvoorbeeld die versies met veters, de laars of die met sleehak. Voor alles, zie hier links.