VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Parajumpers Sale / Dames Parka's

Parajumpers-ontwerper Massimo Rossetti heeft met succes een van 's werelds toonaangevende merken voor bovenkleding opgebouwd. De eerste collectie van Parajumpers had slechts 3 kledingstukken voor mannen en vrouwen en het merk blijft slagen met een handvol onberispelijk ontworpen stukken. De ultieme vorm van inspiratie voor Rossetti kwam van een toevallige ontmoeting met een para(chute) jumper. Parajumpers zijn een kleine groep mensen die twee keer zo hard trainen als Navy Seals. Toen Rossetti werd gevraagd om met nieuwe ideeën te komen, was het duidelijk dat hij niet verder hoefde te zoeken dan het beeld van een Parajumper. Rossetti's ontwerpen zijn grotendeels beïnvloed door een rugzak met nylon, ritsen en haken, en nu zitten alle PJ's-stijlen vol met dergelijke hardware. De kenmerkende haak op alle jassen is afkomstig van een parachutistenhaak met snelle ontgrendeling, die heeft bijgedragen aan het creëren van het Parajumpers-imago.

Meer
Parajumpers Sale / Dames Parka's
Filters:
item

Ontdek de Stijlvolle Robuustheid van Parajumpers Parka's voor Dames

Een Introductie tot Parajumpers Parka's

Sta jij klaar om de koude dagen te trotseren met zowel stijl als comfort? Parajumpers, een merk dat bekend staat om zijn duurzame en functionele bovenkleding, biedt een assortiment parka's voor dames die geen compromis kennen tussen mode en functionaliteit. Deze jassen zijn niet alleen een beschermend schild tegen gure weersomstandigheden, maar ook een stijlvol statement op zich.

De Geschiedenis van Parajumpers

Parajumpers werd geboren uit de samenwerking tussen ontwerper Massimo Rossetti en het Amerikaanse merk APE. Geïnspireerd door de reddingsbrigades van de 210th Rescue Squadron in Alaska, staat het merk synoniem voor uiterst robuuste kleding ontworpen voor de meest onherbergzame klimaten. Elk stuk is een ode aan avontuur en overlevingsgeest.

Exclusieve Eigenschappen van de Parka's

Elke Parajumpers parka is vervaardigd met aandacht voor detail en kwaliteit. Kenmerkend zijn de waterafstotende stoffen, de getapete naden voor maximale isolatie en de iconische parachutehaak, die niet alleen functioneel is maar ook het unieke Parajumpers karakter benadrukt. De gebruikte materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om warmte, comfort en duurzaamheid te garanderen.

Iconische Collecties

Binnen de categorie parka's biedt Parajumpers verschillende collecties aan, zoals de 'Masterpiece', 'High Fill Power' en 'Sheen'. Elk van deze lijnen biedt jassen met specifieke kenmerken, van ultra-lichtgewicht modellen tot zwaar geïsoleerde varianten, perfect voor diverse weersomstandigheden en persoonlijke voorkeuren.

Het Merklogo en Zijn Presentatie

Het kenmerkende logo van Parajumpers - een combinatie van de letters 'P' en 'J' met een afbeelding van een parachute - is prominent aanwezig op elke parka. Dit logo staat niet alleen symbool voor de kwaliteit en authenticiteit van het merk, maar verhoogt ook het fashion-gehalte van elke jas.

Waarom Kiezen voor een Parajumpers Parka?

Een Parajumpers parka is meer dan een jas; het is een investering in topkwaliteit, duurzaamheid en stijl. Of je nu de natuur in trekt of de stedelijke kou trotseert, met een Parajumpers parka ben je klaar voor elk avontuur. Bezoek onze collectie en kies de parka die niet alleen je lichaam, maar ook je ziel verwarmt.