VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Palm Angels Sale / Dames Blazers & Gilets

Moncler art director Francesco Ragazzi begon aanvankelijk zijn Palm Angels-project in de vorm van een veelbesproken koffietafelboek, met zwart-wit fotografie van de LA skateboardscène, geschoten door Ragazzi zelf. Het boek, uitgegeven in 2014 door Rizzoli, met een voorwoord geschreven door Pharrell Williams, resulteerde in een debuutklare collectie voor herfst/winter 2015. Zijn ontwerpen kunnen het best worden omschreven als een assortiment van luxe, op skate geïnspireerde kleding en accessoires.

Meer
Palm Angels Sale / Dames Blazers & Gilets
Filters:
item

Ontdek de Damescollectie Blazers & Gilets van Palm Angels

Een rebellie in luxe: Palm Angels Blazers & Gilets voor Dames

Stap in een wereld waar luxe en rebellie hand in hand gaan met de damescollectie blazers & gilets van Palm Angels. Dit is niet zomaar een kledingstuk, het is een statement van eigenheid en exclusiviteit. Palm Angels heeft zichzelf gevestigd als een toonaangevend merk in de premium kledingsector door conventies te doorbreken en de straatcultuur met verfijning te versmelten. Ben jij klaar om je garderobe te transformeren met een vleugje Italiaanse flair en Californische cool?

Van Canvas tot Catwalk: De Palm Angels Historie

Palm Angels begon als een artistiek project van de Italiaanse fotograaf Francesco Ragazzi, die de skatercultuur van Venice Beach vastlegde. Deze beelden vormden de basis voor een kledinglijn die de relaxte vibe van de Californische straten combineert met Italiaanse ambacht en precisie. Sinds de lancering van de eerste collectie in 2015, heeft Palm Angels zich ontpopt tot een label dat wereldwijde erkenning geniet en de harten van modebewuste dames en heren heeft gestolen.

De Signatuur van Palm Angels: Innovatie en Kwaliteit

Wat maakt de blazers & gilets van Palm Angels nu zo speciaal? Het zit hem in de innovatieve designs, hoogwaardige materialen en onberispelijke afwerking. Deze kledingstukken zijn niet alleen prachtig, maar ook gemaakt om lang mee te gaan. De snit is modern met een knipoog naar klassieke silhouetten, terwijl de details, zoals de iconische Palm Angels streep, zorgen voor een onmiskenbare identiteit.

Iconische Collecties: Een Legacy van Stijl

Binnen de damescollectie van Palm Angels zijn er enkele stand-out collecties die de tand des tijds hebben doorstaan. Van de opvallende kleurrijke strepen van de 'Track' lijn tot de onmiskenbaar chique 'Classic' blazers, elke collectie vertelt zijn eigen verhaal. Nieuwe seizoenslijnen worden met spanning verwacht en voegen steeds weer een nieuw hoofdstuk toe aan de rijke modegeschiedenis van het merk.

Het Logo als Luxe Statement

Palm Angels weet als geen ander hoe je een logo tot een luxe symbool maakt. Subtiel geëtst op de knopen, geborduurd op de borst of prominent aanwezig op de rug – het iconische Palm Angels logo is een teken van verfijning en behoort tot de kern van elk design. Het dragen van een Palm Angels blazer of gilet betekent dan ook het dragen van een kunstwerk.

Maak de Sprong in de Wereld van Palm Angels

Het toevoegen van een Palm Angels blazer of gilet aan je garderobe is meer dan een aankoop; het is een investering in jezelf. Deze stukken tillen je uitstraling naar een hoger niveau en garanderen een onuitwisbare indruk bij elke gelegenheid. Ontdek nu de volledige collectie en vind het stuk dat niet alleen je stijl, maar ook je persoonlijkheid weerspiegelt.