MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Marni / Dames Handtassen

Innovatief en veelzijdig; Marni wordt over de hele wereld erkend voor zijn luxe confectiekleding- en accessoirecollecties, allemaal gemaakt in Italië. Het merk is opgericht in 1994 door Consuelo Castiglioni. De eigenzinnige elegantie van Marni is een scala aan mogelijkheden, een levensstijl met een avant-gardistische geest die een creatieve voortdurende dialoog met de kunstwereld voert.

Meer
Marni / Dames Handtassen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
48 items

Ontdek de Unieke Stijl van Marni Handtassen

Een Wereld Waar Mode Kunst Ontmoet: Marni Handtassen

Stap binnen in de verfijnde wereld van Marni, waar elke handtas meer is dan een accessoire – het is een statement. Marni's handtassen zijn het symbool van innovatie en onconventioneel design, gecreëerd voor de vrouw die durft op te vallen. Met hun unieke vormen en opvallende kleurencombinaties onderscheiden deze tassen zich van de massa. Laat je verleiden door de artistieke expressie van Marni en ontdek hoe deze tassen je dagelijkse look kunnen transformeren.

Een Ode aan Creativiteit: De Historie van Marni

Opgericht in 1994 door Consuelo Castiglioni, heeft Marni zich snel gevestigd als een merk voor de echte modekenner. Met een achtergrond in de bontindustrie, wist Castiglioni een nieuw perspectief te brengen door bont te transformeren in een modieus en draagbaar item. Marni staat bekend om zijn avant-gardistische esthetiek, waarbij gedurfde patronen, eclectische prints en onverwachte materialen samenkomen om vorm te geven aan een eigenzinnige en tijdloze stijl.

Het Karakteristieke DNA van Marni's Handtassen

Elke Marni handtas is een kunstwerk op zich, herkenbaar aan een mix van luxe materialen, zoals soepel leder en zijdezachte stoffen. De collectie varieert van gestroomlijnde, minimalistische ontwerpen tot complexe constructies die de grenzen van de traditionele handtas vormen uitdagen. De kwaliteit is uitzonderlijk, met een toewijding aan vakmanschap die zichtbaar is in elk stiksel. Het design van Marni's handtassen is speels en toch verfijnd, waarbij functionaliteit en esthetische flair hand in hand gaan.

Iconische Collecties Die Harten Veroveren

Marni's Trunk, een onmiskenbare klassieker, is slechts één voorbeeld van een collectie die fans wereldwijd heeft betoverd. De Trunk combineert een gestructureerd silhouette met verrassende kleurcombinaties en is even praktisch als stijlvol. De nieuwere Sculpture bag, met zijn moderne en geometrische lijnen, weerspiegelt de voortdurende evolutie van Marni's designfilosofie. Omarm de tijdloze elegantie van Marni's handtassencollectie, waar oude en nieuwe collecties samensmelten tot een geheel dat eeuwig modieus blijft.

Het Emblematische Logo: Subtiel en Stijlvol

Marni's benadering van branding is even subtiel als haar ontwerpen. Het logo is vaak discreet geïntegreerd, waardoor de focus ligt op het design en de materialen zelf. Bij sommige modellen vind je het logo terug als een bescheiden stempel of als een klein, smaakvol hangertje dat de verfijnde esthetiek van het merk verder versterkt. Dit minimalistische gebruik van branding benadrukt de onafhankelijke geest van Marni en de vrouw die ervoor kiest om haar individualiteit te uiten door middel van haar stijlkeuzes.

Laat Je Inspireren door de Kunst van Marni Handtassen

Het is tijd om jezelf te trakteren op een stukje draagbare kunst. Een Marni handtas is niet zomaar een accessoire, maar een verlengstuk van je unieke persoonlijkheid en stijl. Verken de collectie en ontdek hoe een Marni handtas je look kan verrijken en je zelfvertrouwen kan boosten. Voor de vrouw die waarde hecht aan originaliteit, kwaliteit en een vleugje artistieke flair, is Marni de ultieme keuze. Waar wacht je nog op? Laat je hart veroveren door de betoverende wereld van Marni handtassen. Jouw nieuwe favoriete metgezel wacht op je.