Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5  |  Betaal later met

Havaianas - Dames Slippers

18 items

Havaianas - Dames Slippers

Havaianas zijn in 1962 in Brazilië ontstaan en geïnspireerd op de Japanse Zori sandaal; een sandaal met stoffen banden en geweven zolen van rijststro. Havaianas verving het bandje door eersteklas Braziliaans rubber, vernieuwde het ontwerp zodat het er modieus uitziet en de rest is geschiedenis! Dit is de reden waarom de zolen van Havaianas een rijstkorrelprint hebben; een van de vele ontwerpdetails die Havaianas uniek maken.

Havaianas - Dames Slippers

(18)

Oké: slippers zijn dus, in tegenstelling tot wat je misschien denkt, heus wel cool. Modieus, dat ook. Opvallend, een aantal. Praktisch, reken maar van yes. Maar dan hebben we het wel over de exemplaren hier beneden. In pittige tinten en met gekartelde rubberen zolen voor de durfal, gemixt met fijn leder en gouden coatings voor de sceptische beginner.

Slipperlook
Een makkelijk te omarmen slipperlook bouw je op met fijn ogende stukken. Stel je neemt de sandaalachtige slipper. Die is van leder en heeft meerdere bandjes om de voeten heen. Draag deze chic in combinatie met een satijnen mini-jurk, een medium schoudertas met slangenprint en wat gouden sieraden.

Klinkende namen
Kijk, als zelfs klinkende namen zoals die de labels Giuseppe Zanotti, United Nude en Michael Kors slippers beginnen te ontwerpen, dan weet je wel hoe laat het is. Tijd om ook een set in te slaan. Kies uit de gala-achtige items, de toppers voor op kantoor of de versies uitermate geschikt voor een tropische strandvakantie.