Marni / Dames Midi rok

Innovatief en veelzijdig; Marni wordt over de hele wereld erkend voor zijn luxe confectiekleding- en accessoirecollecties, allemaal gemaakt in Italië. Het merk is opgericht in 1994 door Consuelo Castiglioni. De eigenzinnige elegantie van Marni is een scala aan mogelijkheden, een levensstijl met een avant-gardistische geest die een creatieve voortdurende dialoog met de kunstwereld voert.

Meer
Marni / Dames Midi rok
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
11 items

Ontdek de Unieke Midi Rokken van Marni: Een Synoniem voor Elegante Vrijheid

Een Speelse Twist op Klassieke Elegantie

Stap binnen in de wereld van Marni, waar elke midi rok een verhaal vertelt van gedurfde elegantie en artistieke vrijheid. Dit is niet zomaar een kledingstuk, het is een expressie van jouw unieke stijl en verfijnde smaak. Marni's midi rokken zijn de belichaming van hoe moderne luxe zich onderscheidt in de kledingsector; door het naadloos combineren van experimentele designs met traditioneel vakmanschap.

Een Rijke Traditie van Innovatie

Sinds de oprichting in 1994 door Consuelo Castiglioni, heeft Marni zich ontwikkeld tot een kledingmerk dat bekend staat om zijn avant-garde esthetiek en eclectische visie. De Marni midi rokken zijn een ode aan de rijke historie van het merk, die barst van innovatieve ontwerpen en onconventionele patronen, waarmee het continu de grenzen van de mode-industrie verlegt.

De Signature Look van Marni Midi Rokken

Elke Marni midi rok is een meesterwerk van design en kwaliteit. Gekenmerkt door asymmetrische sneden, contrastrijke texturen en een levendig kleurenpalet, spreken deze rokken tot de verbeelding. De zorgvuldig geselecteerde stoffen zorgen voor een ongeëvenaard draagcomfort en duurzaamheid, terwijl de onberispelijke afwerking van elke plooi en naad de toewijding aan vakmanschap illustreert.

Iconische Collecties die de Tijd Trotseren

Van de speelse en kleurrijke 'Marni Winter Edition' tot de meer recente 'Marni Dance' collectie, elk assortiment biedt midi rokken die zowel tijdloos als vernieuwend zijn. De 'Marni Atelier' collectie is een bijzondere vermelding waard, waarbij de rokken zijn ontworpen als kunstwerken die de drager in staat stellen om hun persoonlijkheid op een verfijnde manier uit te drukken.

Het Herkenbare Marni Logo

Hoewel Marni bekendstaat om zijn subtiele branding, vind je het iconische logo terug als discrete accenten op hun midi rokken. Het zit hem in de details: een kleine, elegante logoplaat of een ingeweven signatuur in de zoom die de authenticiteit van het merk garandeert en een gevoel van exclusiviteit geeft.

Voeg Een Marni Midi Rok Toe aan Jouw Garderobe

Een Marni midi rok is meer dan een aankoop, het is een investering in jezelf. Het is een statement van zelfverzekerdheid en een ode aan persoonlijke stijl. We nodigen je uit om zelf de veelzijdigheid en het vakmanschap van Marni's midi rokken te ervaren. Ontdek nu jouw favoriete stuk en laat je meeslepen in de creatieve wereld van Marni.