MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

1017 ALYX 9SM / Dames Jurken

1017 ALYX 9SM, ontworpen door Matthew Williams, is een merk dat gebouwd is op een concept van hoogwaardige materialen gemixt met ‘subversive culture’. De naam staat voor zijn verjaardag, 10 oktober, de naam van zijn dochter en de plaats waar hij in een studio begon met het ontwerpen van kleding, Saint Mark's Place, New York City. Gevestigd in New York en geproduceerd in Italië, combineert Matthew invloeden uit zijn opvoeding in Californië en New York met zijn toewijding aan details, innovatie en de sterke wil om nieuwe ideeën werkelijkheid te laten worden. Een mix van ‘slimline’ maatwerk, luxe stoffen, grafische vormen en elegante accessoires biedt een complete garderobe een nieuw perspectief.

Meer
1017 ALYX 9SM / Dames Jurken
Filters:
item

Ontdek de Verfijnde Elegantie van 1017 ALYX 9SM Jurken

Een Introductie tot Luxe

Stel je een jurk voor die niet alleen je figuur omarmt, maar ook je zintuigen prikkelt met zijn innovatieve ontwerp en ongeëvenaarde kwaliteit. Dit is geen droom, maar de realiteit van een 1017 ALYX 9SM jurk. Het merk, een hersenspinsel van Matthew Williams, heeft een onuitwisbare indruk gemaakt in de mode-industrie door een futuristische kijk op luxe. Met een nadruk op vakmanschap, duurzame productie en een esthetiek die zowel stoer als verfijnd is, onderscheidt 1017 ALYX 9SM zich door kleding te creëren die niet alleen draagbaar is, maar ook een verhaal vertelt.

Een Visie Wordt Werkelijkheid

Opgericht in 2015, heeft 1017 ALYX 9SM een stormachtige groei doorgemaakt dankzij de visie van oprichter Matthew Williams. Zijn achtergrond in de muziek- en kunstwereld weerspiegelt zich in de unieke designs en samenwerkingen die het merk kenmerken. De naam ALYX komt voort uit de liefde van Williams voor zijn dochter, en 1017 en 9SM zijn verwijzingen naar zijn geboortedatum en de oorspronkelijke studio locatie. Dit persoonlijke tintje weerspiegelt de passie en authenticiteit die in elk kledingstuk doorklinkt.

Jurken als Toonbeeld van Innovatie

De jurken van 1017 ALYX 9SM zijn meer dan alleen kledingstukken; het zijn toonbeelden van de fusie tussen high-fashion en streetwear. Dit is zichtbaar in de verfijnde snitten, het gebruik van high-tech materialen en de industriële accenten die als een rode draad door de collecties lopen. Elke jurk is een statement op zich, met strakke lijnen die de vrouwelijke vormen benadrukken, terwijl het comfort nooit uit het oog wordt verloren. De combinatie van utilitaire elementen met luxe stoffen maakt elke jurk geschikt voor zowel een avond uit als een belangrijke vergadering.

Iconische Collecties

Terwijl 1017 ALYX 9SM continu innoveert, zijn er enkele collecties die een blijvende indruk hebben achtergelaten. Denk aan de 'Rollercoaster' lijn, die bekend staat om zijn kenmerkende gespen die nu synoniem staan voor het merk. Deze gespen, samen met het minimalistische kleurenpalet en de gestroomlijnde silhouetten, zorgen ervoor dat de jurken van 1017 ALYX 9SM niet alleen modieus zijn, maar ook een investering in tijdloze elegantie.

Het Merklogo als Subtiel Statement

Het logo van 1017 ALYX 9SM is vaak subtiel, maar krachtig aanwezig op de jurken. Het weerspiegelt de filosofie van het merk: een balans tussen subtiliteit en herkenbaarheid. Of het nu gaat om een klein detail op de gesp of een discreet logo op de rug, deze elementen zijn een stille getuige van de toewijding aan kwaliteit en design.

Jouw Uitnodiging tot Verfijning

Een jurk van 1017 ALYX 9SM is meer dan een toevoeging aan je garderobe; het is een statement van zelfexpressie en een ode aan modern vakmanschap. We nodigen je uit om jezelf te hullen in de luxe van ALYX's jurken en te ervaren hoe hedendaags design samensmelt met tijdloze elegantie. Laat je inspireren door de collectie en vind de jurk die jouw persoonlijkheid het beste weerspiegelt. Het is tijd om jezelf te verliezen in de wereld van 1017 ALYX 9SM, waar elke jurk een kunstwerk op zich is.