Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5
13 items

Paloma Barcelò - Dames

Het verhaal van het merk begint in 1960, toen Manuel Barceló Cosí Cosí Footwear oprichtte en zijn eerste fabriek opende in Elche, een van de toonaangevende productiecentra in de omgeving van Alicante. Een paar jaar later legde Manuel Barceló junior, geïnspireerd door zijn vader, de basis voor het merk zoals het nu bekend is. Hij blaast de nalatenschap van zijn vader nieuw leven in. De identiteit van het merk is in de loop der jaren geëvolueerd, maar is nooit zijn roots vergeten. Een karakteristieke stijl die seizoen na seizoen een sterke innovatieve trend combineert met een diepgewortelde mediterrane geest - tegengestelde kenmerken die de essentie van het merk vormen.

Je garderobe aan het opschonen? Nog een businessborrel, stedentrip of flitsend feest in het verschiet maar niks om aan te trekken? Dan zit je hier goed! Navigeer door onze collectie hippe schoenen, puike jassen, onverwoestbare jeans, vrouwelijke jurkjes, tijdloze tassen, accessoires of broeken. Je weet: de pret begint bij het samenstellen van een outfit. En wel nu.

Knappe stukken waar een outfit van opknapt
Die sla je hier aan de haak. Zoals bijdetijdse trenditems, eeuwige favorieten, populaire labels of hebbedingetjes. Bezie tussen de verfijnde damescollectie vooral ook het aanbod evergreens. Zoals jeans, trenchcoats of hoog gehakte sandalen. Ze zijn immers regelrechte opfrissers voor iedere outfit.

Een feest voor designliefhebbers
Behoeft je garderobe nog wat polijsten, oppoetsen of een merkupgrade? Dan wrijf maar in je handen: onze designertak bestaat uit ingenieuze werkstukken van labels als Kenzo, Alexander McQueen, Elisabetta Franchi, Michael Kors en Philipp Plein. Daar knapt je kast instantly van op.