MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Balmain / Dames Blazers & Gilets

Geraffineerde en elegante mode van het Franse modehuis Balmain. Je kunt je er dagenlang aan vergapen. Prachtige stoffen en vrouwelijke silhouetten, Balmain kleding geeft je een onweerstaanbare look! Jurken, blazers, pantalons, blouses, voor de mooiste kleding kies je voor Balmain! Franse exclusiviteit. Pierre Alexandre Claudius Balmain was het grote brein en de oprichter van het modelabel Balmain. In 1945 was zijn eerste collectie een feit. Tegenwoordig is Balmain een wereldwijd gerespecteerd modelabel die nog altijd hoge ogen weet te gooien met vernieuwende en bijzondere collecties. Balmain kleding, nu bij Winkelstraat.nl.

Meer
Balmain / Dames Blazers & Gilets
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
2 items

Ontdek de Elegante Wereld van Balmain Blazers & Gilets voor Dames

Een Symbool van Parijse Luxe

Stel je voor: de straten van Parijs, de stad van licht en mode, waar elke hoek een nieuw verhaal vertelt. Hier, in het hart van deze modehoofdstad, vind je de essentie van Balmain - een merk dat zich onderscheidt met zijn ongeëvenaarde elegantie en gedurfde visie. Balmain's blazers en gilets voor dames zijn meer dan kledingstukken; ze zijn het harnas voor de moderne vrouw die zelfvertrouwen en klasse uitstraalt. Met een Balmain blazer of gilet betreed je een wereld van luxe, kwaliteit en ongekende stijl.

De Rijke Historie van Balmain

Opgericht in 1945 door Pierre Balmain, heeft dit Franse modehuis een nalatenschap opgebouwd die synoniem staat voor de haute couture van Parijs. Balmain heeft de mode-industrie getransformeerd met zijn innovatieve ontwerpen en klassieke silhouetten. Dit is een merk dat bekend staat om zijn tijdloze elegantie en vermogen om de vrouwelijke vorm op sublieme wijze te vieren.

Het Unieke Karakter van Balmain Blazers & Gilets

Balmain's blazers en gilets zijn niet zomaar kledingstukken; ze zijn kunstwerken. Elk stuk is vervaardigd met een oog voor detail dat zijn weerga niet kent. Van de kenmerkende gouden knopen tot de scherpe, gestructureerde schouders - elke blazer en elk gilet straalt de luxe en het vakmanschap uit dat Balmain zo uniek maakt. De pasvorm is onberispelijk, ontworpen om je figuur te flatteren en je een gevoel van macht en verfijning te geven.

Iconische Collecties

Balmain staat bekend om zijn iconische collecties die de tand des tijds hebben doorstaan. De 'Double-Breasted Blazer' is een ware klassieker, geliefd bij beroemdheden en modeliefhebbers over de hele wereld. De recente collecties, waaronder de 'Button-Embellished Blazer Line', blijven trouw aan de Balmain-esthetiek met een eigentijdse twist. Elke collectie brengt een nieuw element van innovatie en verfijning, terwijl het trouw blijft aan het rijke erfgoed van het merk.

Het Merklogo: Een Stempel van Excellentie

Het Balmain-logo is niet alleen een merkteken; het is een embleem van superioriteit. Subtiel geïntegreerd in elk ontwerp, of het nu gaat om ingegraveerde knopen of een delicate versiering, het logo bevestigt je keuze voor een levensstijl van exclusiviteit en prestige. Het dragen van een Balmain blazer of gilet betekent dat je deel uitmaakt van een elitegroep die waarde hecht aan erfgoed en innovatie.

Een Investering in Tijdloze Mode

Een Balmain blazer of gilet is niet alleen een aankoop, het is een investering in je garderobe en je persoonlijke merk. Met Balmain kies je voor een stukje Parijse geschiedenis en een belofte van tijdloze stijl. We nodigen je uit om de collectie te verkennen en jezelf te trakteren op een kledingstuk dat met recht een kunstwerk genoemd mag worden. Laat Balmain je gids zijn in de wereld van luxe mode.