MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Gucci / Dames Zonnebrillen

Als het tonen van de letters GG al voldoende is om te weten over welk merk je praat, dan heb je een unieke positie. Gucci heeft die en staat dan ook in de top 100 van bekende merken wereldwijd, tussen de Coca-Cola's en Disney's van de wereld. Het merk wordt zoveel nagemaakt, dat ze de replica's op de hak nemen door schoenen met GUCCY te bedrukken. Aan één aspect worden echter nooit concessies gedaan: de kwaliteit. Italiaans, luxe, herkenbaar en vernieuwend: met Gucci haal je klassiekers in huis.

Meer
Gucci / Dames Zonnebrillen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
146 items
1 / 3

Gucci Zonnebrillen: Iconisch Design & Luxe voor Haar

Een Vleugje Gucci Glamour voor elke Blik

Stel je voor: de zon kust je huid, je outfit is onberispelijk en je blik wordt omlijst door niets minder dan een Gucci zonnebril. Deze accessoires zijn niet alleen een schild tegen de zon, maar ook een statement van pure luxe. Gucci staat bekend om zijn ongeëvenaarde flair en aandacht voor detail, en dat zie je onmiskenbaar terug in elke curve en hoek van hun zonnebrillen. Voor de moderne vrouw die zowel stijl als kwaliteit waardeert, is een Gucci zonnebril een essentieel voorwerp van begeerte.

Een Rijke Geschiedenis van Elegantie

Gucci, opgericht in 1921 in het hartje van Florence, heeft zich ontwikkeld tot een van de meest prestigieuze modemerken ter wereld. Oorspronkelijk beroemd om zijn lederwaren, heeft Gucci zijn ambachtelijke expertise en exclusieve esthetiek uitgebreid naar de wereld van de mode-accessoires. Dames zonnebrillen van Gucci zijn niet alleen een product van mode, maar ook een stukje geschiedenis dat de tijdloze geest van het merk uitdraagt.

De Signatuur van Gucci: Uniek in elk Detail

Gucci's zonnebrillen voor dames onderscheiden zich door hun innovatieve ontwerpen die naadloos traditie met moderne trends verbinden. Denk aan de oversized frames die een knipoog geven naar de glamorous jaren '70, of de fijne, metalen lijnen die elegantie uitstralen. De kwaliteit is onberispelijk met lenzen die optimale UV-bescherming bieden en frames gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen. Het iconische Gucci logo, vaak subtiel geïntegreerd aan de zijkanten van de frames, bevestigt dat je niet zomaar een zonnebril draagt, maar een stukje luxe.

Van Catwalk naar Trottoir: Gucci's Bekende Collecties

Elke Gucci zonnebrilcollectie vertelt een nieuw verhaal. De 'Hollywood Forever' reeks brengt een ode aan de glamour van het zilveren scherm terwijl de 'GG Marmont' collectie het beroemde monogram opnieuw interpreteert. En laten we de 'Gucci Garden'-lijn niet vergeten, waar bloemendesigns en dierlijke motieven samensmelten met de esthetiek van de natuur. Met regelmatige nieuwe releases blijft Gucci trouw aan zijn innovatieve karakter, altijd met een verrassende twist.

De Kunst van het Logo

Het herkenbare Gucci logo speelt een subtiele maar krachtige rol in het design van hun zonnebrillen. Of het nu gaat om een ingetogen gravure op de lens of een elegant uitgewerkt detail op de pootjes, het logo is een stempel van authenticiteit en vakmanschap. Deze branding is meer dan decoratie; het is een belofte van kwaliteit en een symbool van een exclusieve levensstijl.

Laat de Zon Schijnen met Gucci

Of je nu een strandwandeling maakt of een terrasje pikt in de stad, met een Gucci zonnebril op je neus doe je dat altijd in stijl. Laat je niet alleen verleiden door het prachtige design, maar investeer in een erfstuk dat generaties lang deel uitmaakt van jouw modeverhaal. Ontdek de collectie en vind het paar dat jouw visie op luxe weerspiegelt. Gucci wacht op je, met open armen en een zonnebril die jouw wereld in het juiste licht zet.