WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF -
WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF -

Versace / Dames Horloges

Al decennialang is Versace een van de toonaangevende merken in de modewereld. De stijlvolle creaties passen perfect bij iedereen die zich op een bijna kunstzinnige manier wil kleden. De T-shirts en truien zitten heerlijk comfortabel. Bouw je garderobe uit met de beroemde broeken! De prijzen vallen daarbij ook nog eens heel erg mee, zeker als je ziet met hoeveel liefde de kleding wordt ontworpen in de prachtige ateliers. Traditionele Italiaanse snit in een modern jasje, dat is Versace.

Meer
Versace / Dames Horloges
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
43 items

Ontdek de Tijdloze Klasse van Versace Dameshorloges

Een Symbool van Luxe op je Pols

Stel je voor: elk moment dat je naar beneden kijkt, schittert er een kunstwerk op je pols dat zowel de tijd vertelt als een verhaal over luxe, mode en onderscheidend design. Versace dameshorloges zijn meer dan tijdwaarnemers; het zijn statements van elegantie en prestige. Met een Versace horloge om je pols voel je de rijke Italiaanse modegeschiedenis en de moderne twist die alleen Versace je kan bieden.

Een Tijdreis door Versace's Erfgoed

Versace, opgericht in 1978 door de legendarische ontwerper Gianni Versace, heeft decennialang de modewereld geregeerd met zijn gedurfde ontwerpen en ongeëvenaarde vakmanschap. Na Gianni's tragische dood in 1997, heeft zijn zus Donatella Versace de teugels overgenomen en het merk naar nieuwe hoogten geleid, met behoud van de essentie die Versace zo iconisch maakt. Elk dameshorloge weerspiegelt deze rijke historie door het combineren van klassieke elegantie met hedendaagse flair.

Het Kenmerk van Kwaliteit en Design

Versace dameshorloges zijn het toonbeeld van Italiaans design en vakmanschap. Bekend om hun opvallende esthetiek, combineren ze hoogwaardige materialen zoals saffierglas en roestvrij staal met innovatieve functies. Versace zet zich in voor precisie en duurzaamheid, waarbij elk horloge een belichaming is van luxe en aandacht voor detail. Van de fijn gegraveerde wijzerplaten tot de kenmerkende Versace Medusa, elk aspect van een Versace horloge is doordrenkt met de ziel van het merk.

Iconische Collecties die de Tijd Trotseren

De Palazzo-lijn, met haar beroemde Medusa-hoofd prominent aanwezig, en de V-Twist-collectie, die speelt met de V van Versace in het ontwerp, zijn slechts enkele voorbeelden van de adembenemende collecties die Versace te bieden heeft. De Dylos-collectie, met unieke geometrische patronen, en de recente Virtus-lijn, die de V van Versace verweeft in het design, tonen de dynamische evolutie van Versace's horlogedesigns.

Het Versace-logo: Een Stempel van Uitmuntendheid

Het Medusa-logo, geïnspireerd door de Griekse mythologie en gekozen door Gianni Versace zelf, is een symbool van verleiding en kracht. Dit iconische beeld is subtiel verwerkt in elk Versace dameshorloge, vaak in het centrum van de wijzerplaat of als een elegant detail op de horlogeband, waardoor de draagster zich deel voelt van een exclusieve wereld van mode en luxe.

Maak Jouw Tijdloze Keuze

Een Versace dameshorloge is niet zomaar een accessoire; het is een investering in stijl en kwaliteit die de tand des tijds doorstaat. Terwijl je onze collectie verkent, nodigen we je uit om je te laten verleiden door de prachtige ontwerpen en de onmiskenbare klasse die elk Versace horloge biedt. Kies het horloge dat niet alleen de tijd weergeeft, maar ook jouw persoonlijke stijl en smaak voor verfijning weerspiegelt.