Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5  |  Betaal later met

In Gold We Trust - Heren Hoodies

1 items

In Gold We Trust - Heren Hoodies

Chris Brown, Future, Tyga, Ali B, Lil’ Kleine… Je hebt In Gold We Trust vast al eens voorbij zien komen bij één van deze grote sterren. De designers van In Gold We Trust (ook eigenaren van Franzel Amsterdam!) hadden enkele jaren geleden nooit gedacht dat hun fashion show zó groot zou gaan uitpakken. Binnen één week waren alle collecties uitverkocht. De collecties van het Nederlandse In Gold We Trust staan bekend op de hoodies, statement t-shirts en andere items die - zoals de designers zelf zeggen - rocken!

In Gold We Trust - Heren Hoodies

(1)
In Gold We Trust

Geschiedenis

Het merk In Gold We Trust, dat onderdeel is van Franzel Amsterdam, is sinds enkele jaren razend populair. De twee broers Eric en Victor Franzel zijn in 2012 gestart met een Fashion Week show met als thema de Gouden Eeuw. Alle items die voor deze show waren gemaakt, waren binnen één week uitverkocht en daarom zijn zij direct ook met andere thema’s aan de slag gegaan. Zodra zij een In Gold We Trust collectie maakten, merkten de broers dat dit direct uitverkocht raakte en daarom hebben zij na vier jaar besloten van In Gold We Trust een eigen merk te maken. In Gold We Trust werd vrij snel opgepakt in Nederland, maar ook in het buitenland. Bekende artiesten als Jebroer, Ali B, Mr. Polska en Lil Kleine, maar ook Chris Brown, Future en Tyga hebben hoodies en T-shirts van In Gold We Trust gedragen. De naam In Gold We Trust is te danken aan de Gouden Eeuw, waar Nederlanders de wereld over gingen om mooie kunst te maken en uitvindingen te doen.

In Gold We Trust Hoodies

Zowel voor dames als heren, heeft In Gold We Trust veel verschillende hoodies in haar collecties. Allemaal zijn ze te herkennen aan het logo op de linkerborst of voorkant van de hoodie. De kwaliteit van deze hoodies is perfect, dat zal iedereen met een hoodie van In Gold We Trust kunnen beamen. Ze zitten heerlijk en gaan een lange tijd mee. De hoodies zijn stoer te combineren met een jeans en leren jack, maar mogen ook met een nette pantalon en chique schoenen. Dus van rebels tot netjes met een In Gold We Trust hoodie kan het allemaal!

In Gold We Trust T-shirts

Ook T-shirts zijn er genoeg te vinden in de collecties van In Gold We Trust. Van felle kleuren tot streepjes en van lange tot korte mouwen, In Gold We Trust heeft het allemaal. De T-shirts zijn allemaal mooi afgewerkt en worden gesierd door het In Gold We Trust logo op de linkerborst. Dus pronken met een item van In Gold We Trust doe je het beste met een In Gold We Trust T-shirt.

In Gold We Trust Broeken

Ook met broeken weet In Gold We Trust raadt. Ze hebben namelijk shorts en trackpants, maar ook zwembroeken en joggingpants. Dus wil jij shinen in een outfit helemaal in In Gold We Trust style? Dat kan! Creëer een stoere outfit met een hoodie en joggingpants van In Gold We Trust. Of ga voor lekker casual en combineer een T-shirt met een short van In Gold We Trust.

In Gold We Trust Accessoires

In Gold We Trust heft het allemaal, dus ook voor een bumbag of een pet kun je bij dit merk terecht. Alles van diezelfde vertrouwde goede kwaliteit en met prachtige afwerkingen.  

Nieuwe Collectie

Ben jij nou een echte In Gold We Trust fan? Zorg dan dat jij snel de Winkelstraat.nl App op jouw telefoon gaat downloaden! Je kunt in deze app je favoriete designers aangeven en krijgt dan direct een push-melding zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. Zo zorg je er voor dat je nooit meer een In Gold We Trust item mist loopt! De app is beschikbaar voor de iPhone. Je kan de app vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

In Gold We Trust Sale

Een item van In Gold We Trust scoren voor een nóg lekkerder prijsje? Vergeet dan niet met enige regelmaat Winkelstraat.nl te checken! Doordat wij samenwerken met honderden verschillende boetieks, is de kans relatief groot dat er tijdens de opruimings-periode een uniek In Gold We Trust item flink in prijs is verlaagd!