Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5  |  Betaal later met

Quotrell - Heren Hoodies & Sweaters

1 items

Quotrell - Heren Hoodies & Sweaters

Kenmerkend. Stoer. Comfortabel. Stijlvol. Daar staat Quotrell voor. Wij zijn een uniek en onderscheidend kledingmerk die voor zowel mannen als vrouwen een nieuwe frisse look biedt. Dat doen we door kwaliteit voorop te stellen en in te spelen op de behoeftes van onze klanten. Van slimfit tot loose fit, de diversiteit in onze kleding biedt voor ieder wat wils. De collecties van Quotrell bestaan uit comfy T-shirts, heerlijk zittende hoodies, fijne knitwear, sweaters en trendy tracksuits. Daarnaast biedt Quotrell verschillende accessoires aan, waaronder petten en tassen. De items van Quotrell zijn mooi met elkaar te combineren, maar kunnen zeker ook samen met items van andere designers. Met het minimalistische design en de hoge kwaliteit in stoffen onderscheid Quotrell zich van andere fashion brands. Mensen zullen de kleding van Quotrell snel herkennen door het kenmerkende Quotrell logo, die op bijna alle kleding te vinden is. Met elk item van Quotrell zorgen wij ervoor dat jij je zelfverzekerd voelt. Door het ruime aanbod aan keuzes zit er altijd wat naar jouw wens bij.

Quotrell - Heren Hoodies & Sweaters

(1)

Geschiedenis

Quotrell werd oorspronkelijk opgericht als een Fashionblog voor mannen, maar heeft zich snel ontwikkeld tot een onafhankelijk merk. Na een groeiende vraag van de volgers, lanceerde Quotrell zijn eerste merkencollectie online. De ontwerper, die jaren in het leger heeft doorgebracht, is zich ervan bewust dat kleding niet alleen mooi, maar ook comfortabel en functioneel moet zijn. Quotrell gebruikt alleen stoffen van bewezen kwaliteit. Quotrell heeft de historische banden tussen de steden Amsterdam en New York omarmd. New Amsterdam was een 17e-eeuwse Nederlandse nederzetting gevestigd op het zuidelijke puntje van Manhattan Island. Nieuw Amsterdam diende als het hoofdkwartier van de Nederlandse kolonisten die er waren om de handel in bont te ontwikkelen. New Amsterdam werd op 8 september 1664 omgedoopt tot New York.

Tegenwoordig betekent Quotrell trendy en casual kleding voor de zelfverzekerde man. De ontwerpen worden gekenmerkt door een unieke combinatie van Amsterdam en New York-stijl. Quotrell is waar Amsterdam New York ontmoet! Tegenwoordig zie je veel overeenkomsten in muziek en urban & street fashion. De inspiratie van Quotrell komt uit de straten van Amsterdam en New York. De verbindingen tussen deze twee iconische steden zorgen voor een perfecte combinatie van hedendaagse en zelfverzekerde stijlen.

Quotrell kleding

De collecties van Quotrell bestaan uit comfy T-shirts, heerlijke tracksuits en hoodies met een groot logo voorop. Daarnaast zijn er ook genoeg accessoires van Quotrell, waaronder petten en tassen. De items van Quotrell zijn mooi met elkaar te combineren, maar kunnen zeker ook gecombineerd worden met items van andere designers. Mix and match is ons motto.

Nieuwe Collectie

Een grote fan van de items van Quotrell? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Quotrell Sale

Ben je op zoek naar vette items van Quotrell in de sale? Dat begrijpen wij wel! Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode relatief veel kans dat je toch nog een trendy item van Quotrell kunt scoren in de sale. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete Quotrell items in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaat. Hoe handig is dat?