Colmar Originals

Colmar Originals is hét merk voor mannen en vrouwen die houden van een sportieve look. Het Italiaanse familiebedrijf werd in 1923 opgericht door de grootouders van de huidige CEO Mario Colombo. Zij gaven hun vaste baan op - wat in die tijd een behoorlijk ding was - om vervolgens hoeden en gaiters te maken en verkopen. Inmiddels, bijna negentig jaar later, staat Colmar Originals bekend om zijn sportieve lifestyle artikelen met een urban look voor zowel dames als heren. Denk daarbij aan bomberjacks, comfortabele sweaters en hippe sneakers.

Meer
Colmar Originals
Filters:
  • Maat
    Maat
  • Kleur
    Kleur
  • Sale
    Sale
  • Seizoen
    Seizoen
175 items
We hebben 175 Colmar Originals items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Colmar Originals updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Colmar Originals updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Wanneer start de Colmar Originals sale?

Als je items van Colmar Originals in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Colmar Originals start.

Waar koop je Colmar Originals?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Colmar Originals welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.