MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Zadig et Voltaire / Dames Tops

Ontmoet het high-end Franse modehuis met vleugjes New York: Zadig et Voltaire. Hét coole, rebelse Parijse label. Oprichter en CEO Thierry Gillier heeft inmiddels een brede collectie achter zijn naam staan. Een complete levensstijl, die reikt van ready-to-wear tot aan tassen, accessoires en parfums. Het ene seizoen meer cowboy-hip en het andere seizoen meer stoer en rock-‘n-roll.

Meer
Zadig et Voltaire / Dames Tops
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
3 items

Ontdek de Dames Tops van Zadig et Voltaire: Een Synoniem voor Luxe en Eigenzinnigheid

Een Wereld van Luxe en Rock 'n Roll

Stel je voor: een kledingstuk dat de essentie van luxe vangt zonder in te leveren op comfort en uitstraling. Dat is waar de tops van Zadig et Voltaire voor staan. Dit Franse merk heeft de modewereld veroverd met zijn unieke mix van rock 'n roll attitude en verfijnde elegantie. Elke top is een statement op zich, bedoeld om jouw garderobe dat onmiskenbare 'je ne sais quoi' te geven. Waarom is Zadig et Voltaire het merk dat je niet mag missen? Omdat het de kunst verstaat om casual en luxe naadloos met elkaar te verbinden.

Een Rijke Geschiedenis van Stijl

Zadig et Voltaire zag het levenslicht in 1997, opgericht door Thierry Gillier. Het merk is vernoemd naar de roman 'Zadig ou la destinée' van Voltaire en belichaamt de filosofie van vrijheid en moeiteloze chic. Met een erfgoed dat diepgeworteld is in de Parijse modescene, heeft Zadig et Voltaire zichzelf keer op keer opnieuw uitgevonden, terwijl het trouw blijft aan zijn kernwaarden: hoogwaardige materialen en een gedurfd design.

Kenmerkende Eigenschappen van Zadig et Voltaire Tops

De dames tops van Zadig et Voltaire zijn gemaakt van luxueuze stoffen zoals zijde, kasjmier en fijn katoen. Ze zijn versierd met subtiele details zoals metalen accenten, ingetogen prints en karakteristieke borduursels die elk stuk een eigen persoonlijkheid geven. Het design is altijd on-trend, met een vleugje rock die elk item een eigenzinnige uitstraling geeft. Of je nu kiest voor een elegante blouse of een edgy T-shirt, je zult merken dat de kwaliteit en de aandacht voor detail in elk stuk resoneert.

Iconische Collecties

Van de klassieke 'Art is Truth' lijn tot de recente samenwerkingen met kunstenaars en designers; Zadig et Voltaire weet altijd te verrassen met vernieuwende collecties. Elke serie brengt een frisse interpretatie van de merkidentiteit, waarbij het logo vaak subtiel of juist als opvallend element wordt gepresenteerd. De 'Tunisien' T-shirts en de zijden 'Tink' blouses zijn slechts enkele voorbeelden van items die een cultstatus hebben verworven onder modeliefhebbers.

Het Logo als Stijlstatement

Bij Zadig et Voltaire is het logo meer dan alleen een merkteken; het is een symbool van een levensstijl. Subtiel geëtst in de stof of trots getoond als onderdeel van het ontwerp, het logo is een teken van authenticiteit en designbewustzijn. Het weerspiegelt het vertrouwen dat je krijgt wanneer je een stuk van Zadig et Voltaire draagt.

Maak Jouw Modeverklaring met Zadig et Voltaire

Als je op zoek bent naar een top die even veelzijdig als stijlvol is, dan is de collectie dames tops van Zadig et Voltaire jouw bestemming. Elke top belooft niet alleen een boost voor je zelfvertrouwen, maar ook een blijvende indruk in je sociale kringen. Ervaar de luxe van premium stoffen en het onderscheidende design van Zadig et Voltaire. Voeg nu dat speciale stuk toe aan je garderobe en laat de wereld je unieke stijl zien.