MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Saint Laurent / Dames Vintage

Vroeger, zo’n 60 jaar geleden, werkte Yves Saint Laurent (zoon van Charles Saint Laurent) voor Christian Dior. Toen Dior stierf, kreeg Saint Laurent op 21-jarige leeftijd de leiding over het (toen slecht lopende) modehuis Dior. Zijn ontwerpen waren zó vernieuwend, dat ze ontzettend populair werden. Later startte hij, met zijn partner Pierre Bergé, een eigen modehuis: YSL. Leuk om te weten: het was Yves Saint Laurent die trends zoals het broekpak en de puntlaarzen de wereld inbracht! In 1993 werd Yves Saint Laurent overgekocht door Gucci: voor 600 miljoen dollar!

Meer
Saint Laurent / Dames Vintage
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
43 items

Ontdek de Tijdloze Elegantie van Saint Laurent Vintage Collectie voor Dames

Een Ode aan Parijse Chic

Stap binnen in de wereld van Saint Laurent, waar elke stof fluistert over de straten van Parijs en elke naad de essentie van chique eenvoud uitademt. Bij Saint Laurent gaat vintage niet alleen over een terugblik naar het verleden; het is een heruitvinding van het nu, met stukken die de tijd trotseren en trends overstijgen. Ontdek waarom Saint Laurent's dames vintage collectie een onmisbare schat is voor kenners van exclusieve mode.

Een Ervenis van Innovatie en Stijl

Opgericht in 1961 door Yves Saint Laurent, heeft het merk zich snel gevestigd als een bastion van vernieuwende mode. Met de introductie van het 'Le Smoking'-jasje heeft Saint Laurent de vrouwelijke garderobe opnieuw gedefinieerd en de weg vrijgemaakt voor de moderne vrouw om zichzelf krachtig en verleidelijk uit te drukken. Deze geest van revolutionaire elegantie leeft voort in elke vintage creatie.

Het Kenmerk van Kwaliteit en Design

De vintage collectie van Saint Laurent voor dames is een ensemble van meesterwerken. Elke jurk, elk jasje en elke tas is doordrenkt met de nauwgezetheid en passie van Yves' oorspronkelijke visie. De stoffen zijn rijk en duurzaam, de snitten zijn onberispelijk en elk stuk vertelt een verhaal van luxe die de tand des tijds heeft doorstaan.

Iconische Collecties Die Harten Veroveren

Van de iconische 'Rive Gauche' lijn, die de haute couture naar het straatbeeld bracht, tot de recente 'Saint Laurent by Hedi Slimane', elk stuk in de vintage collectie van Saint Laurent verbindt je met een rijke historie van mode-vooruitgang. Het zijn niet alleen kledingstukken; het zijn erfstukken die de ziel van Parijse luxe belichamen.

Een Logo Dat Spreekt Zonder Woorden

Het kenmerkende logo van Saint Laurent, vaak subtiel geplaatst of kunstzinnig verweven in ontwerpen, is een stille belofte van kwaliteit en verfijning. Of het nu gaat om een ingetogen gravering op een gesp of een elegant monogram op zijde, het logo is een teken van authenticiteit en tijdloze klasse.

Voeg een Stukje Modegeschiedenis Toe aan Jouw Garderobe

Het bezitten van een stuk uit de Saint Laurent vintage collectie is meer dan alleen een modeverklaring; het is het omarmen van een nalatenschap. Laat je verleiden door het vakmanschap en de geschiedenis die elk kledingstuk ademt. Verrijk je stijl met een vleugje Parijse flair en ervaar zelf de ongeëvenaarde allure van Saint Laurent's vintage damesmode. Beleef de magie van het verleden en maak het deel van jouw toekomst. Ontdek nu onze exclusieve selectie.