Stella McCartney / Dames Hand- & Schoudertassen

Stella McCartney heeft een kenmerkende stijl van natuurlijk zelfvertrouwen en sexy vrouwelijkheid en lanceerde haar eigen modehuis in 2001. Stella McCartney gebruikt geen enkel leer of bont in haar ontwerpen en haar toewijding aan duurzaamheid komt duidelijk naar voren in al haar collecties en maakt deel uit van de mentaliteit van het merk om een verantwoordelijk, eerlijk en modern bedrijf te zijn.

Meer
Stella McCartney / Dames Hand- & Schoudertassen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
30 items

Stella McCartney Hand- & Schoudertassen: Een Symbool van Luxe en Duurzaamheid

Een Wereld Waar Luxe en Ethiek Samenkomen

Stap binnen in de wereld van Stella McCartney, waar elke hand- en schoudertas meer is dan een mode-item; het is een statement van luxe en duurzaamheid. Met haar onberispelijke ontwerpen en ethische benadering van mode, heeft Stella McCartney een speciale plaats veroverd in de harten van modebewuste vrouwen over de hele wereld. Haar tassen reflecteren een moderne elegantie die zowel tijdloos als verantwoord is.

De Legacy van Stella McCartney

Stella McCartney, een naam die synoniem staat voor milieubewuste luxe, heeft de mode-industrie gerevolutioneerd sinds haar debuutcollectie in 2001. Als dochter van muzieklegende Paul McCartney en dierenrechtenactiviste Linda McCartney, was Stella voorbestemd om creativiteit met een doel te combineren. Haar engagement voor dierenwelzijn en duurzaamheid heeft geleid tot het ontstaan van een merk dat bekend staat om zijn leer-vrije ontwerpen en innovatieve materialen.

Design en Duurzaamheid zonder Compromis

Stella McCartney's hand- en schoudertassen zijn het toonbeeld van haar toewijding aan zowel esthetiek als ethiek. Elk stuk wordt gekenmerkt door strakke lijnen, subtiele verfijning en een onmiskenbare verfijnde uitstraling. De tassen zijn gemaakt van alternatieven voor leer, zoals haar baanbrekende 'alter-nappa', wat zorgt voor een luxueuze textuur zonder de impact op dieren en milieu. Het iconische Falabella-assortiment, met zijn kenmerkende kettingdetails, is slechts één voorbeeld van hoe Stella's tassen mode en verantwoordelijkheid verenigen.

Iconische Collecties die de Tijd Trotseren

Van de revolutionaire 'Falabella' tot de speelse 'Stella Star', Stella McCartney's tassenassortiment spreekt tot de verbeelding van de moderne vrouw. Elke collectie is zorgvuldig ontworpen om kracht en vrouwelijkheid uit te stralen, terwijl ze trouw blijven aan het ethos van het merk. De 'Stella Logo' lijn, met zijn minimalistische esthetiek en geborduurde logo's, toont de herkenbare identiteit van het merk op een subtiele en stijlvolle manier.

Het Merklogo: Een Stempel van Authenticiteit

In Stella McCartney's hand- en schoudertassen is het merklogo meer dan alleen een label; het is een belofte van kwaliteit en integriteit. Subtiel geplaatst of kunstzinnig verweven in het design, het logo bevestigt dat je een authentiek product bezit dat staat voor iets groots. Het vertegenwoordigt een bewuste keuze voor mode die zowel mooi als ethisch is.

Maak het Verschil met Stella McCartney

Het kiezen van een Stella McCartney tas is een keuze voor stijl met een ziel. Elk ontwerp vertelt een verhaal van innovatie, ambacht en een betere toekomst voor de mode. We nodigen je uit om de collectie te verkennen en een item te selecteren dat niet alleen je outfit compleet maakt, maar ook je waarden weerspiegelt. Schoudertas of handtas, met Stella McCartney maak je een statement dat verder gaat dan mode.