MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Golden Goose / Dames Hand- & Schoudertassen

Alessandro Gallo en Francesca Rinaldo waren extreem creatief. Mode zat in hun bloed. Toen een vriend, een bekende Venetiaanse kleermaker, een aantal van hun eerste ontwerpen tot uitvoering bracht, ontstond Golden Goose. Het doel van de twee designers was het combineren van elegantie en moderniteit. Het geheim van Golden Goose is zoals zij zelf zeggen ‘de mix tussen Italiaanse kenmerken en Britse stijlen, met een vleugje avant-garde en zeer nauwkeurig oog voor detail.’ Nieuwsgierig geworden? Scroll down!

Meer
Golden Goose / Dames Hand- & Schoudertassen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
1 item

Golden Goose Hand- & Schoudertassen: Een Symbool van Luxe en Individualiteit

Ontdek de Wereld van Golden Goose Tassen

Stap in de wereld van Golden Goose, waar luxe en nonchalance hand in hand gaan. Bekend om zijn verfijnde streetwear en kunstzinnige flair, heeft dit Italiaanse merk de harten van fashionista's wereldwijd verovert. De hand- en schoudertassen van Golden Goose zijn meer dan een accessoire; het zijn klaarblijkelijke statements van stijl en persoonlijkheid die jouw dagelijkse look onmiddellijk transformeren.

Erfgoed en Ambacht

Golden Goose heeft zijn wortels stevig geplant in de rijke Italiaanse modetraditie en werd in het begin van de 21e eeuw opgericht door Francesca Rinaldo en Alessandro Gallo. Hun gezamenlijke passie voor mode en kunst leidde tot een lijn van producten die de perfecte balans vinden tussen modern design en traditioneel vakmanschap. Elk stuk is doordrenkt met een gevoel van authentieke geschiedenis en tijdloze charme.

Het Kenmerk van Kwaliteit en Design

Elke Golden Goose hand- en schoudertas is een kunstwerk, gemaakt met de hoogste kwaliteitsmaterialen en uitzonderlijke aandacht voor detail. Van het boterzachte leer tot de handgeschuurde hardware, deze tassen zijn gecreëerd om een leven lang mee te gaan. Het design reflecteert een mix van oud en nieuw, met een knipoog naar vintage invloeden terwijl het toch onmiskenbaar modern blijft.

Icoon Collecties

Golden Goose staat bekend om zijn iconische sneakerlijnen, maar de hand- en schoudertassen verdienen net zoveel lof. De 'Star Bag' collectie, met het kenmerkende sterlogo, is een ode aan de urban glamour en biedt zowel veelzijdigheid als exclusiviteit. Elke seizoenscollectie brengt nieuwe verrassingen en bevestigt de status van Golden Goose als trendsetter in de luxe accessoirewereld.

Logo als Luxe Zegel

Het sterlogo van Golden Goose is subtiel maar onmiskenbaar. Het fungeert als een zegel van luxe en kwaliteit en is vaak discreet ingeweven in het ontwerp van elke tas. Dit logo staat symbool voor de exclusieve gemeenschap van Golden Goose-eigenaren, een teken van herkenning voor hen die de waarde van het merk begrijpen en waarderen.

Maak de Sprong naar Luxe

Het toevoegen van een Golden Goose hand- of schoudertas aan je collectie is niet alleen een investering in een prachtig accessoire, het is een statement van jouw unieke stijl en waardering voor ambachtelijk vakmanschap. Laat je inspireren door de rijke geschiedenis, het compromisloze kwaliteitsniveau en de creatieve designs van Golden Goose. Shop nu de nieuwste collectie en ervaar de transformatie die een Golden Goose tas kan brengen in je dagelijkse stijl.