MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Balmain / Dames Hand- & Schoudertassen

Geraffineerde en elegante mode van het Franse modehuis Balmain. Je kunt je er dagenlang aan vergapen. Prachtige stoffen en vrouwelijke silhouetten, Balmain kleding geeft je een onweerstaanbare look! Jurken, blazers, pantalons, blouses, voor de mooiste kleding kies je voor Balmain! Franse exclusiviteit. Pierre Alexandre Claudius Balmain was het grote brein en de oprichter van het modelabel Balmain. In 1945 was zijn eerste collectie een feit. Tegenwoordig is Balmain een wereldwijd gerespecteerd modelabel die nog altijd hoge ogen weet te gooien met vernieuwende en bijzondere collecties. Balmain kleding, nu bij Winkelstraat.nl.

Meer
Balmain / Dames Hand- & Schoudertassen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
10 items

Balmain Dames Hand- & Schoudertassen - Een Symbool van Luxe en Stijl

Een Iconisch Accessoire voor elke Garderobe

Stap in de wereld van Balmain, waar luxe niet slechts een woord is, maar een belofte. Balmain hand- en schoudertassen zijn meer dan een accessoire; ze zijn een statement, een verlengstuk van je persoonlijkheid en een ode aan het vakmanschap. Als jij iemand bent die waarde hecht aan kwaliteit en stijl, dan is een Balmain tas het ultieme symbool van elegantie en status. Deze tassen vertellen een verhaal van Parijse chic, gemixt met een moderne edge die jouw look onmiddellijk transformeert.

De Rijke Historie van Balmain

Sinds de oprichting in 1945 door Pierre Balmain, heeft het modehuis zich ontpopt tot een bastion van Franse luxe. Bekend om zijn verfijnde silhouetten, weelderige stoffen en krachtige schouders, heeft Balmain een onuitwisbare indruk gemaakt op de mode-industrie. De hand- en schoudertassen zijn een directe reflectie van deze erfenis, elk stuk zorgvuldig vervaardigd om een leven lang mee te gaan en de tand des tijds stijlvol te doorstaan.

De Essentie van Balmain Tassen

Balmain tassen zijn een toonbeeld van innovatief design en onberispelijke kwaliteit. Deze tassen zijn vervaardigd uit het fijnste leer en verrijkt met opvallende details zoals gouden hardware, gedurfde Balmain-logos en kenmerkende versieringen. De constructie van elke tas getuigt van een compromisloze aandacht voor detail, terwijl het ontwerp een mix van tijdloze elegantie en hedendaagse flair belichaamt. Of je nu kiest voor een klassiek model of een tas uit de nieuwste collectie, je investeert in een stuk dat zowel nu als in de toekomst een pronkstuk in je collectie zal zijn.

Collecties die de Tijd Trotseren

Van de iconische B-Buzz tot de elegante 1945, Balmain's assortiment hand- en schoudertassen biedt een verscheidenheid aan stijlen die passen bij elke gelegenheid. De B-Buzz collectie, met zijn strakke lijnen en opvallende Balmain-logo, is de belichaming van moderne luxe. De 1945 lijn, een eerbetoon aan het oprichtingsjaar van het modehuis, toont een vintage charme verweven met hedendaags design. Elke collectie, oud of nieuw, brengt Balmain's visie van kracht en vrouwelijkheid tot leven in accessoires die de spotlight stelen.

Het Balmain Logo - Een Stempel van Prestige

Elke Balmain tas draagt het herkenbare logo, een teken van authenticiteit en vakmanschap. Dit logo is niet zomaar een merkteken; het is een symbool van prestige dat subtiel of opvallend aanwezig is op de tassen. Het varieert van ingetogen reliëf in het leer tot prominente versieringen, waardoor het onmiskenbaar Balmain wordt en de trotse drager direct associeert met de wereld van high fashion.

Maak het Onvergetelijke Keuze

Een Balmain hand- of schoudertas is niet zomaar een aankoop, het is een investering in jezelf. Het is een accessoire dat je kunt dragen met de wetenschap dat je deel uitmaakt van een exclusieve wereld waarin stijl en kwaliteit samenkomen. Laat je verleiden door de verfijning en kracht van Balmain. Blader door onze collectie en kies de tas die niet alleen je outfit, maar je gehele uitstraling naar een hoger niveau tilt. Ervaar de luxe van Balmain en maak vandaag nog jouw statement met een onvergetelijke tas.