MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

1017 ALYX 9SM / Dames Jeans

1017 ALYX 9SM, ontworpen door Matthew Williams, is een merk dat gebouwd is op een concept van hoogwaardige materialen gemixt met ‘subversive culture’. De naam staat voor zijn verjaardag, 10 oktober, de naam van zijn dochter en de plaats waar hij in een studio begon met het ontwerpen van kleding, Saint Mark's Place, New York City. Gevestigd in New York en geproduceerd in Italië, combineert Matthew invloeden uit zijn opvoeding in Californië en New York met zijn toewijding aan details, innovatie en de sterke wil om nieuwe ideeën werkelijkheid te laten worden. Een mix van ‘slimline’ maatwerk, luxe stoffen, grafische vormen en elegante accessoires biedt een complete garderobe een nieuw perspectief.

Meer
1017 ALYX 9SM / Dames Jeans
Filters:
  • Designer (1)
    Designer
  • Maat
    Maat
  • Kleur
    Kleur
  • Sale
    Sale
  • Seizoen
    Seizoen
1 item

Ontdek de Iconische 1017 ALYX 9SM Jeans voor Dames

Een Nieuw Tijdperk in Denim

Stel je een jeans voor die zowel een statement maakt als tijdloos is. Dat is de essentie van 1017 ALYX 9SM jeans voor dames. In de wereld van premium kleding onderscheidt 1017 ALYX 9SM zich met een onconventionele benadering van design, gecombineerd met een ongeëvenaarde kwaliteit. Deze jeans zijn meer dan alleen kledingstukken; ze zijn een uitdrukking van een moderne, zelfverzekerde stijl.

De Reis van een Revolutionair Merk

1017 ALYX 9SM, opgericht door Matthew Williams, heeft de modewereld stormenderhand veroverd met zijn compromisloze visie op luxe streetwear. Het merk, genoemd naar Williams' dochter Alyx en het creatienummer van het merk, staat bekend om zijn innovatieve en edgy ontwerpen die de grenzen van traditionele mode overschrijden en een nieuwe norm stellen voor luxe casual kleding.

De Essentie van 1017 ALYX 9SM Jeans

Elk paar jeans van 1017 ALYX 9SM is een meesterwerk van innovatie en vakmanschap. Met aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen, bieden deze jeans een uitzonderlijk comfort en duurzaamheid. De pasvormen zijn flatterend en ontworpen om de moderne vrouwelijke vorm te complimenteren, terwijl de kenmerkende esthetiek van het merk zichtbaar blijft in elk ontwerp.

Iconische Collecties die de Tijd Trotseren

Van de klassieke high-waisted snit tot experimentele designs met unieke sluitingen, 1017 ALYX 9SM jeans komen in een verscheidenheid van styles die allemaal een ding gemeen hebben: ze zijn onmiskenbaar Alyx. De Rollercoaster Buckle jeans, met hun kenmerkende gesp, zijn uitgegroeid tot een cultfavoriet en tonen de fusie van utilitaristisch design met vrouwelijke esthetiek.

Een Logo Dat Meer Zegt Dan Woorden

Bij 1017 ALYX 9SM is het logo meer dan een versiering; het is een symbool van de merkfilosofie. Subtiel maar onmiskenbaar geïntegreerd in elk ontwerp, vertegenwoordigt het logo de commitment aan kwaliteit en het streven naar innovatie. Het is een discreet teken van verfijning en behoort tot een elitegroep die waarde hecht aan wat ze dragen.

Maak Jouw Statement met 1017 ALYX 9SM Jeans

Jouw zoektocht naar de perfecte jeans eindigt hier. Een paar 1017 ALYX 9SM jeans is niet alleen een toevoeging aan je garderobe, het is een investering in jezelf. Durf anders te zijn en kies voor jeans die net zo uniek zijn als jij. Ontdek onze collectie en ervaar de transformatieve kracht van ware denim luxe.