VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Parajumpers / Dames Sjaals

Parajumpers-ontwerper Massimo Rossetti heeft met succes een van 's werelds toonaangevende merken voor bovenkleding opgebouwd. De eerste collectie van Parajumpers had slechts 3 kledingstukken voor mannen en vrouwen en het merk blijft slagen met een handvol onberispelijk ontworpen stukken. De ultieme vorm van inspiratie voor Rossetti kwam van een toevallige ontmoeting met een para(chute) jumper. Parajumpers zijn een kleine groep mensen die twee keer zo hard trainen als Navy Seals. Toen Rossetti werd gevraagd om met nieuwe ideeën te komen, was het duidelijk dat hij niet verder hoefde te zoeken dan het beeld van een Parajumper. Rossetti's ontwerpen zijn grotendeels beïnvloed door een rugzak met nylon, ritsen en haken, en nu zitten alle PJ's-stijlen vol met dergelijke hardware. De kenmerkende haak op alle jassen is afkomstig van een parachutistenhaak met snelle ontgrendeling, die heeft bijgedragen aan het creëren van het Parajumpers-imago.

Meer
Parajumpers / Dames Sjaals
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
2 items

Verrijk je garderobe met de exclusieve Parajumpers Dames Sjaals

Een symbool van luxe en warmte

In de wereld van luxe accessoires zijn er maar weinig items die zowel stijl als functionaliteit zo naadloos combineren als de Parajumpers sjaals voor dames. Deze prachtige stukken staan symbool voor de perfecte mix van elegantie en comfort, ontworpen om je niet alleen warm te houden, maar ook om een vleugje verfijning toe te voegen aan elke outfit.

De reis van Parajumpers

Parajumpers, een merk dat bekend staat om zijn robuuste, high-performance outerwear, heeft zich sinds zijn oprichting onderscheiden door zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Geïnspireerd door de dappere leden van het 210th Rescue Squadron in Alaska, combineert Parajumpers functionele kleding met een stijlvol design. De uitbreiding naar accessoires zoals sjaals is een natuurlijke evolutie van het merk, waarbij de kernwaarden van duurzaamheid, kwaliteit en design worden voortgezet.

Unieke eigenschappen van Parajumpers sjaals

Elke sjaal in de Parajumpers collectie voor dames is vervaardigd met een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals zachte wol en luxe kasjmier, bieden deze sjaals een ongekend comfort en warmte. Het subtiele gebruik van het iconische Parajumpers logo, vaak ingenieus verwerkt in het ontwerp, voegt een onmiskenbaar element van merkidentiteit en prestige toe.

Beroemde collecties en tijdloze stijlen

Van de klassieke effen kleuren tot de rijke, textuurrijke designs, de Parajumpers sjaals collectie voor dames biedt een breed scala aan stijlen die passen bij elke smaak en gelegenheid. Elke collectie weerspiegelt de filosofie van het merk om functionele, duurzame mode te creëren die de tand des tijds doorstaat. De sjaals zijn niet alleen prachtige toevoegingen aan je wintergarderobe, maar ook perfecte overgangsstukken voor het voor- en najaar.

Maak je stijlstatement met Parajumpers

Het toevoegen van een Parajumpers sjaal aan je accessoirecollectie is meer dan een aankoop; het is een investering in kwaliteit, duurzaamheid en tijdloze stijl. Deze sjaals bieden niet alleen bescherming tegen de kou, maar verheffen ook je algehele look, waardoor je een stijlstatement maakt dat zowel subtiele elegantie als avontuurlijke geest uitstraalt. Ontdek vandaag nog de collectie en vind de perfecte Parajumpers sjaal die je garderobe compleet maakt.