De vesten van Philipp Plein zijn prettig comfortabel, zacht, stijlvol. Maar hé, toch ook zeker de finishing touch van jouw outfit? Ze zijn er in cool, casual, trendy. Met en zonder details zoals extra knoopjes, streepjes leder of het typerende doodskopje van dit label. De cardigans zijn evergreens. Die draag je ook naar kantoor. De vesten met mutsen zijn meer iets voor off-duty activiteiten.

Cardigan cool
Een cardigan draag je verstopt onder een pak, voor net iets meer warmte. Maar ook heel fijn solo. Stel je hebt zo’n zwarte in je handen. Combineer die dan met zwarte jeans en met zwarte cleane sneakers met witte zolen. Onder je vestje draag je een overhemd. Niet zo’n klassieke, nee. Draag zo’n trendy exemplaar in zwart met witte stipjes bijvoorbeeld.

Niet voor grijze muisjes
Philipp Plein begon ooit klein. Maar groeide hij door. Zijn rock’n roll getinte kleding is nu zo herkenbaar, zo gewild: daar wil jij toch ook iets van hebben? Maar je moet weten: je maakt er een statement mee. Het is niet voor grijze muisjes. Ben jij daar ook niet van? Kom, kijk dan snel mee. Dan ontdek je ook de broeken, jassen, schoenen en jeans van dit label.

Terug naar boven