VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Palm Angels Sale / Dames Skinny

Moncler art director Francesco Ragazzi begon aanvankelijk zijn Palm Angels-project in de vorm van een veelbesproken koffietafelboek, met zwart-wit fotografie van de LA skateboardscène, geschoten door Ragazzi zelf. Het boek, uitgegeven in 2014 door Rizzoli, met een voorwoord geschreven door Pharrell Williams, resulteerde in een debuutklare collectie voor herfst/winter 2015. Zijn ontwerpen kunnen het best worden omschreven als een assortiment van luxe, op skate geïnspireerde kleding en accessoires.

Meer
Palm Angels Sale / Dames Skinny
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale (1)
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
8 items

Palm Angels Skinny Jeans voor Dames: Een Synoniem voor Luxe en Comfort

Een Stijlicoon Heruitgevonden

Stel je voor: je glijdt in een paar jeans die niet alleen je figuur flatteren, maar ook een verhaal vertellen van luxe en ongeëvenaarde stijl. Dit is wat Palm Angels skinny jeans voor dames met zich meebrengen. Dit merk, dat bekend staat om zijn grensverleggende benadering van streetwear, heeft de skinny jeans opnieuw uitgevonden. Het resultaat? Een kledingstuk dat je laat voelen alsof je de catwalk op kunt, waar je ook bent.

De Oorsprong van Palm Angels

Palm Angels ontstond uit de artistieke visie van Francesco Ragazzi, oorspronkelijk een fotoboekproject dat de skatescene van Los Angeles vastlegde. Sindsdien heeft het merk zich ontwikkeld tot een volledige kledinglijn die luxe met urban cool combineert. De skinny jeanslijn voor dames is een toonbeeld van deze filosofie, waarbij elk paar de relaxte, maar toch verfijnde esthetiek van het merk uitstraalt.

Het Unieke Karakter van Palm Angels Skinny Jeans

Palm Angels skinny jeans zijn niet zomaar een stuk denim. Ze zijn vervaardigd met precisie en zorg, waarbij hoogwaardige materialen worden gebruikt om zowel duurzaamheid als comfort te garanderen. Het ontwerp is modern en gedurfd, met subtiele details die de jeans onderscheiden van de massa. Of je nu kiest voor een klassieke blauwe wassing of een meer avant-garde print, elke jeans vertegenwoordigt de rebelse geest van Palm Angels.

Icoonachtige Collecties

De skinny jeans van Palm Angels vallen op door hun iconische collecties. Van de vroege stukken die de skatecultuur weerspiegelden tot de nieuwste releases die invloeden van high fashion omarmen, elke collectie is een testament van de voortdurende innovatie van het merk. Let bij het shoppen ook op de gelimiteerde uitgaven, die vaak een cultstatus bereiken onder liefhebbers van het merk.

Een Logo Dat Spreekt

De skinny jeans van Palm Angels zijn vaak subtiel versierd met het kenmerkende logo van het merk - een symbool dat luxe en exclusiviteit uitstraalt. Dit logo is strategisch geplaatst, niet te opzichtig maar altijd herkenbaar, waardoor het de perfecte finishing touch is voor diegenen die hun affiniteit met het merk willen tonen.

Voeg Een Vleugje Luxe Toe Aan Je Garderobe

Als je op zoek bent naar een jeans die meer is dan alleen een kledingstuk, dan zijn de Palm Angels skinny jeans voor dames de ideale keuze. Elke jeans belichaamt de passie en het vakmanschap van het merk en zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd en stijlvol voelt. Wacht niet langer, verwen jezelf met de luxe van Palm Angels en maak een statement met elke stap die je zet.