SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -
SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -

Sacai / Dames Sweaters

Het Japanse kledingmerk Sacai, opgericht in 1999 door de jonge moeder Chitose Abe, heeft zich de afgelopen jaren gevestigd als een van de culthelden van de mode. Na acht jaar bij Comme des Garçons te hebben gewerkt (eerst als patroonmaker en later voor Junya Watanabe), creëerde Abe haar eigen merk: Sacai.

Meer
Sacai / Dames Sweaters
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
1 item

Ontdek de Unieke Sweaters van Sacai voor Dames

Een Symfonie van Stijl en Comfort

Stel je voor: een kledingstuk dat de grenzen tussen haute couture en alledaagse comfort doorbreekt. Dat is precies wat je vindt in de collectie sweaters van Sacai voor dames. Dit premium kledingmerk heeft zich meesterlijk gepositioneerd in de luxe kledingsector door het samensmelten van innovatieve ontwerpen met een draagbaar comfort. Elk kledingstuk vertelt een verhaal van unieke schoonheid, gecreëerd voor de zelfverzekerde vrouw die streeft naar een distinctieve stijl.

De Creatieve Reis van Sacai

Sacai, opgericht door de visionaire Chitose Abe in 1999, heeft zich ontwikkeld tot een merk dat bekend staat om zijn experimentele benadering van mode. Abe's achtergrond bij Comme des Garçons heeft een diepgaande invloed op haar ontwerpfilosofie, wat resulteert in een unieke blend van klassieke vrouwelijkheid en avant-gardistische esthetiek. Sacai's vermogen om textuur, vorm en stof te herdefiniëren heeft het merk een trouwe aanhang gegeven onder mode-insiders en stijlvolle vrouwen wereldwijd.

De Signatuur van Sacai: Sweaters met Karakter

De sweaters van Sacai zijn niet zomaar truien; ze zijn kunstwerken. Met een nauwgezette aandacht voor detail, worden deze kledingstukken gekenmerkt door onverwachte materiaalmixen en structurele innovaties. Denk aan asymmetrische zoomlijnen, gelaagdheid en de integratie van contrasterende stoffen zoals breisels met zijde of technische weefsels. Het resultaat? Sweaters die zowel comfortabel als onmiskenbaar chic zijn.

Iconische Collecties om van te Houden

Sacai's sweaters zijn onderdeel van een aantal iconische collecties die de mode-industrie hebben betoverd. Van de hybride silhouetten in de 'Hybrid' collectie tot de speelse benadering van de 'Deconstructed' lijn, er is een Sacai sweater die resoneert met elke persoonlijkheid en stijlvoorkeur. De recente samenwerkingen met Nike en de verkenning van streetwear elementen brengen een frisse dynamiek die perfect past bij de moderne modebewuste vrouw.

Een Logo met Liefde Gedragen

Sacai's branding is subtiel maar krachtig. Het merklogo wordt vaak discreet gepresenteerd, waardoor de focus ligt op het ontwerp en de vakmanschap van het kledingstuk zelf. Of het nu gaat om een klein label aan de zoom of een ingetogen borduursel, het logo bevestigt de authenticiteit en het premium karakter van je Sacai sweater.

Maak de Sprong naar Exclusiviteit

Of je nu een fashion-forward trendsetter bent of iemand die investeert in tijdloze stukken, een Sacai sweater is een toevoeging aan je garderobe die blijft inspireren. Elk kledingstuk is een belofte van kwaliteit, exclusiviteit en een onbetwistbare flair. Dompel jezelf onder in de wereld van Sacai en ervaar de luxe van deze prachtige sweaters. Shop nu en laat je persoonlijke stijl spreken met Sacai.