WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF -
WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF -

Heron Preston / Dames Tassen

Heron Preston is artiest, creatief directeur, kledingontwerper en DJ. Onder jongeren wordt hij gezien als een cultureel icoon. Preston heeft al veel samenwerkingen op zijn naam staan met o.a. Nike, Kanye West en Virgil Abloh. Zijn kledingmerk kenmerkt zich als jong en trendy. Op zijn kledingtukken laat hij expres grote labels plaatsen waaraan zijn merk goed te herkennen is; hoe grover hoe beter. Heron Preston is voor zowel heren als dames beschikbaar.

Meer
Heron Preston / Dames Tassen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
2 items

Ontdek de Unieke Wereld van Heron Preston Tassen voor Dames

Een Nieuwe Dimensie van Luxe

Stel je voor: een accessoire dat niet alleen je outfit compleet maakt, maar ook een verhaal vertelt. De tassen van Heron Preston voor dames zijn meer dan een praktisch item; ze zijn een uitdrukking van creativiteit en luxe. Heron Preston staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen die de grenzen van de mode-industrie verleggen. Als jij iemand bent die waarde hecht aan originaliteit en kwaliteit, is de collectie tassen van Heron Preston jouw nieuwe fashion horizon.

Het Verhaal Achter Heron Preston

Heron Preston, het brein achter zijn gelijknamige merk, heeft de modewereld stormenderhand veroverd met zijn unieke mix van streetwear en high-end fashion. Sinds de oprichting in 2016 heeft het merk een cultstatus bereikt, mede dankzij de samenwerkingen met grote namen als Nike en NASA. Preston's benadering van mode is verfrissend en rebels, waarbij duurzaamheid en innovatie centraal staan in zijn ontwerpproces.

Signature Stijl en Kwaliteit

Elke Heron Preston tas is een toonbeeld van vakmanschap. Van de gestructureerde silhouetten tot de subtiele, maar opvallende logo details, elke tas straalt een exclusiviteit uit die je direct herkent. Materialen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat je tas niet alleen vandaag de show steelt, maar ook morgen en daarna. Het is een investering in tijdloze mode die met je meegroeit en nooit zijn charme verliest.

Iconische Collecties

De collectie tassen van Heron Preston varieert van de praktische tote bags tot de elegante schoudertassen, elk met de kenmerkende oranje branding. De 'CTNMB' (afkorting voor 'Style') lijn is bijvoorbeeld een ode aan de artistieke flair van het merk, terwijl de samenwerkingen met andere merken en kunstenaars steeds weer nieuwe, spannende creaties opleveren die de modewereld doen opkijken.

Het Logo als Kunstwerk

In de wereld van Heron Preston is het logo meer dan een merkteken; het is een kunstwerk dat met trots wordt gedragen. Op elke tas is de branding zorgvuldig geïntegreerd, vaak als een opvallend element dat een extra dimensie geeft aan het minimalistische design. Of het nu gaat om de iconische oranje label, of de cyrillische tekst die vaak terugkeert in de ontwerpen, elk detail is doordacht en draagt bij aan het verhaal van de tas.

Maak een Statement met Heron Preston

Een Heron Preston tas is niet zomaar een accessoire, het is een statement. Het is de perfecte symbiose van streetwear cool en luxe verfijning. Ben je klaar om je garderobe te transformeren met een stuk dat spreekt tot de verbeelding? Verken de collectie van Heron Preston tassen en vind het item dat niet alleen je stijl verheft, maar ook een verlengstuk wordt van je persoonlijke verhaal.